U tradicionalnoj HoReCa 2025 anketi B2B magazina Cafe Bar & Restoran donosimo odgovore na krucijalna pitanja vezana za situaciju u domaćem HoReCa sektoru i ostala zbivanja na tržištu.
HoReCa 2025 anketa kao uvid u situaciju na domaćem tržištu
Vlasnik M&L International, Lazar Radulović stanje u HoReCa sektoru komentariše ovako:
– Preporučujem da donosioci odluka više vremena posvete inovacijama i premium proizvodima u svojim objektima. Za profesionalce u ugostiteljstvu nudimo vrhunski kvalitet prilagođen restoranima, hotelima, ketering kućama i kafićima. HoReCa segment je u konstantnom porastu i praćenje trendova je nešto čime bi vlasnici i menadžeri trebalo da se pozabave kako bi svojim korisnicima omogućili nove doživljaje.
Možete li navesti koji se proizvod iz vaše palete izdvojio kao najuspešniji u protekloj godini?
– Izdvojio bih našu HoReCa liniju koja kombinuje najkvalitetnije meso i sous vide tehniku, pružajući brzu i jednostavnu pripremu uz maksimalnu sočnost i bogatstvo ukusa. Nije bitno da li pripremate luksuzne menije ili svakodnevne specijalitete, ovakav izbor vam garantuje konzistentan kvalitet i ukus koji će svi gosti primetiti i zapamtiti. Ova linija je dostupna svima i preko naše web prodavnice vredi.rs.
Planovi vaše kompanije za narednu godinu su već zacrtani?
– Edukacija, inovacije i stalno unapređenje su rešenja koja nudimo kroz naš asortiman. Intenzivno radimo na tome da naše proizvode približimo što većem broju ljudi i radi toga će fokus biti usmeren na našu web prodavnicu www.vredi.rs preko koje će svi koji to žele moći da nabave premium proizvode koji se koriste u pripremi u ugostiteljskim objektima širom Srbije.
Post Views: 5