Jakša Šćepanović: CORP JVJV kao nacionalni HoReCa lider i u 2025. godini
U ovoj tradicionalnoj anketi, fokusiranoj na stanje u srpskom HoReCa sektoru, a odgovore na pitanja o zbivanjima na tržištu, predviđanjima i planov...
pročitaj jošHoReCa 2025 anketa pruža uvid u kretanja na domaćem tržištu, predviđanja i planove. U tradicionalnoj anketi koja se odnosi na stanje u srpskom HoReCa sektoru odgovore smo potražili od naših poslovnih partnera, vlasnika, rukovodilaca i menadžera najbolje pozicioniranih firmi.
Dizajner Milan Karišik predstavlja Garda nameštaj, a stanje u HoReCa sektoru komentariše ovako:
– Pažljiv odabir mobilijara ključan je za uspeh svakog ugostiteljskog objekta. Kvalitet i estetika treba da budu prioritet, jer nameštaj mora da izdrži višegodišnje korišćenje. Ipak, glavna preporuka je fokus na originalnost ambijenta. Naši proizvodi ga oživljavaju kroz dinamiku boja i omogućavaju beg od sterilnih rešenja. Investicija u kreativnost na duže staze donosi višestruku vrednost.
Možete li navesti koji se proizvod iz vaše palete izdvojio kao najuspešniji u protekloj godini?
– Ataman kolekcija zaslužuje posebnu pažnju. Ova linija obuhvata širok spektar proizvoda – od stolova i stolica, preko fotelja, pa sve do sofa i ležaljki, čime zadovoljava čak i najzahtevnije kupce. Kao glavnog protoganistu ove linije posebno bismo istakli Ataman Mesh fotelju, koja je ujedno i bestseller. Svojim dizajnom i udobnošću, ona je definitivno „mush have“ komad.
Planovi vaše kompanije za narednu godinu su već zacrtani?
– Naša strategija uključuje kontinuirano unapređenje proizvoda i proizvodnih procesa, ali i širenje na nova tržišta. Nastavljamo da jačamo prisutnost u regionu i okrećemo se tržištima Bliskog istoka i Afrike. Evropsko tržište, s druge strane, postaje prezasićeno ovakvim tipom proizvoda, što nas motiviše da istražujemo drugačije poslovne mogućnosti.
Kikkoman vam donosi tri sjajna recepta s kineskim kupusom! Isprobajte hrskavu Pak Choi salatu, aromatične miso rezance sa povrćem u sosu od kikirik...
pročitaj jošU tradicionalnoj anketi magazina Cafe Bar & Restoran potražili smo odgovore od naših poslovnih partnera, vlasnika, rukovodilaca i menadžera naj...
pročitaj jošU tradicionalnoj anketi magazina Cafe Bar & Restoran potražili smo odgovore od naših poslovnih partnera, vlasnika, rukovodilaca i menadžera naj...
pročitaj još