Da li znate koja je razlika između gelata, sladoleda i sorbea? Kafa je zapravo voće? Najpoznatije teorije i zablude o vinu? Kako se prave kraft piva? Zanimljivosti o alkoholu o kojima se malo priča?
Model studija u slučaju ovih programa počiva na apsolutnom fokusu na praktičnim veštinama, a nakon sažetih i savremenih teorijskih predavanja. Namenjen je svima koji žele da se usavršavaju u svetu hotelijerstva, gastronomije ili restoraterstva po svetskim standardima, onima koji žele da budu drugačiji od drugih. Zahvaljujući partnerstvu sa brojnim vodećim ugostiteljskim i hotelskim kompanijama u Srbiji i inostranstvu koje su ICEPS-u širom otvorile svoja vrata (Sheraton, Fruške Terme Resort & Residence, Mona Plaza, Courtyard by Marriott, Vinarija Zvonko Bogdan, Vinska kuća Kovačević i mnogi drugi), kao i veoma poznatim predavačima iz prakse koji su prepoznali kvalitet ovih programa, budućim polaznicima biće omogućeno da steknu, a kasnije i primene veštine i znanja u realnom radnom okruženju.
Priznavanje dela stručne prakse na određenim predmetima
Otvoriće vam se vrata vrhunskih hotela, restorana…
Upravljanje hotelima, spa i wellnes centrima, kreativna gastronomija, sistem rada u fine dining restoranima, svet vina i kafe, pravilna ishrane, planiranje menija i organizacije rada samo su neke od oblasti kroz koje će budućim polaznicima biti otvorena vrata vrhunskih hotela, restorana i drugih specijalizovanih ugostiteljskih objekata, kao i mogućnost daljeg usavršavanja i napredovanja u njima.