
Quince Flower: Dekoracije nadahnute magijom prirode
Quince Flower je adresa na kojoj kreativnost, stil i vrhunski kvalitet postaju jedno i gde se kroz cveće kreira doživljaj, izrađen po meri onih koj...
pročitaj jošKompanija Winterhalter – specijalista za profesionalno pranje posuđa i ove godine učestvuje na beogradskom Sajmu ugostiteljske opreme, gde će posetioci imati priliku da uživo vide najnoviju generaciju mašina i tehnologija koje prevazilaze standard pranja posuđa u ugostiteljstvu.
Na štandu ove kompanije moći ćete da vidite uživo četiri serije Winterhalter mašina:
PT serija – energetski efikasne mašine sa haubom
UC serija – kompaktne podpultne mašine
UF serija – robusne mašine za pranje kuhinjskog pribora sa teškim zaprljanjima
CTR serija – fleksibilni tunelski sistemi za velike kapacitete
Iz kompanije Winterhalter najavljuju i demonstraciju Winterhalter sistema za pripremu vode, gde će pokazati kako se voda može odvojiti od Coca-Cole – dokaz koliko je Winterhalter sistem efikasan u filtraciji i prečišćavanju!
Biće prikazan i Winterhalter Connected Wash – inteligentni sistem koji omogućava daljinsko praćenje i optimizaciju rada mašina u realnom vremenu, čime se povećava efikasnost, osigurava higijenska bezbednost i smanjuju operativni troškovi.
Sajamska pogodnost:
* Svi kupci Winterhalter mašina na sajmu dobijaju +1 godinu dodatne garancije!
* Besplatne ulaznice za sajam!
* Svim zainteresovanim i postojećim kupcima Winterhalter je omogućio besplatan ulaz. Prijavite se klikom na link i popunite kontakt formu.
Winterhalter – tehnologija koja donosi besprekornu higijenu i maksimalnu efikasnost!
Vidimo se na 20. HoReCa sajmu u Beogradu!
Nebojša Petrović, izvršni direktor Hygiene Systems, u autorskom tekstu daje savete za održavanje podnih obloga, nekoliko najzastupljenijih vrsta. ...
pročitaj jošKompanije Coca-Cola HBC Srbija i Bambi predstavile su Izveštaj o održivom poslovanju, sumiraju i 2024. godinu u kojoj su stabilnost, agilnost i str...
pročitaj jošU trenutku kada letnje temperature pređu granicu prijatnog, ugostiteljski objekti suočavaju se sa dvostrukim izazovom: održati prostor osveženim i ...
pročitaj još