MCO predstavlja 3 nove linije hotelske kozmetike – Botanika, Omnia i Sense
U sprovedenim anketama šta je korisnicima hotelskih usluga najbitnije, higijena je na prvom mestu. Današnji korisnik želi vrhunsku uslugu u svakom ...
pročitaj jošU tradicionalnoj anketi magazina Cafe Bar & Restoran potražili smo odgovore od vlasnika, rukovodilaca i menadžera najbolje pozicioniranih firmi u okviru domaćeg HoReCa sektora o situaciji i zbivanjima na tržištu. Do kraja decembra imaćete priliku da saznate šta najbolji među najboljima misle o kretanjima na tržištu, predviđanjima i daljim planovima u poslovanju.
Direktor komercijale MCO, Tanja Dokmanović stanje u HoReCa sektoru komentariše ovako:
“HoReCa sektor se u 2023. godini vratio na velika vrata. Ono što svima savetujemo je da kvalitet uvek stave na prvo mesto. S obzirom da naše ugostiteljstvo ide u korak sa svetskim trendovima u svim segmentima poslovanja, savetujemo da i u nivou higijenskog potrošnog materijala prate kvalitet”.
Možete li navesti koji se proizvod iz vaše palete izdvojio kao najuspešniji u protekloj godini?
TWT italijanski proizvođač opreme za čišćenje, čiji smo ekskluzivni uvoznik, na naše tržište doneo je Giotto kolica za čišćenje sa presom i bočnom rukom, kao i staklarski komplet za izloge. Staklarski komplet na jednom mestu obezbeđuje i set za čišćenje, kao i teleskope do 7 m visine. Giotto kolica se od sličnih proizvoda razlikuju po većoj izdržljivosti materijala, premazom koji ne zadržava nečistoću na kofama, ali i izuzetno lepom dizajnu.
Planovi vaše kompanije za narednu godinu su već zacrtani?
MCO u sledeću godinu ulazi sa željom i planovima da naši proizvodi stignu i do potrošača koji do sada nisu imali priliku da sarađuju sa nama. Pored mreže komercijalista iz Niša, Kragujevca, Beograda, Velike Plane, nadamo se da ćemo svoj tim proširiti i na Vojvodinu, kao i na Zapadnu Srbiju.
OVDE saznajte o kretanjima na HoReCa tržištu i predviđanjima za 2024. godinu
Generalni menadžer SIRVIS aplikacije, Lazar Živković, pojašnjava kako će ovo inovativno rešenje doneti svežinu i efikasnost u HoReCa sektor. Danas ...
pročitaj jošNa koji način da se ugostiteljski sektor HoReCa u Srbiji izbori sa izazovima dinamičnog tržišta, kako da privuče adekvatnu radnu snagu i prilagodi ...
pročitaj jošSutlijaš, mnogima omiljena poslastica iz detinjstva, ne mora da bude pripreman samo na tradicionalan način. Kikkoman recept za čokoladni sutlijaš d...
pročitaj još