
Caputo, od kolača do hleba, brašno koje svakom pekaru treba!
Da li ste se nekad zapitali zašto od svih italijanskih regija baš Napolitanci prave najbolje pizze, testenine i slatka testa? Odgovor je - u brašnu...
pročitaj jošMETRO je i ove godine bio Gastro partner Food Vision gastro manifestacije, u okviru Wine Vision by Open Balkan. Tokom tri dana, koliko je trajao sajam, bilo je organizovano i veliko takmičenjenje mladih kuvara iz cele Srbije, čija je ambicija bila velika inspiracija i organizatorima i posetiocima.
Međunarodni žiri je imao težak zadatak da nagradi najbolje, dok je Junior Chefs Club Srbije i ove godine bio sjajna podrška svim učesnicima. METRO je s ponosom bio domaćin na svom štandu svima koji će kreirati budućnost domaće gastronomije.
Kao prvi, pravi veletrgovac na domaćem tržištu, kompanija već 20 godina podržava inovacije u HoReCa sektoru i nastavlja da bude snažan partner celokupnoj ugostiteljskoj zajednici.
Pod sloganom „Poslužite se“, u halama 2A i 2C, paralelno sa Sajmom turizma, danas do 18 časova, održava se 20. Međunarodni sajam hotelsko-ugostitel...
pročitaj jošSOL2EXPO, vodeći događaj u industriji maslinovog i biljnog ulja, održaće se od 2. do 4. marta 2025. u Veroni. Ovaj događaj, evolucija tradicionalno...
pročitaj jošDa li ste se nekad zapitali zašto od svih italijanskih regija baš Napolitanci prave najbolje pizze, testenine i slatka testa? Odgovor je - u brašnu...
pročitaj još