Megaoprema nastavlja nesmanjenim tempom i u 2024.
Megaoprema je mlada firma, ali sa velikim iskustvom. Kombinujući preko 30 godina ukupnog iskustva u HoReCa sektoru radeći sa velikim brojem premium...
pročitaj jošMiloš Stevanović, direktor firme Megaoprema rekao je u našoj novogodišnjoj anketi da se sa teškim izazovima, pored ugostitelja, suočavaju i proizvođači i dobavljači ugostiteljske opreme.
„Drago mi je da se polako vraća trend otvaranja novih objekata. Vlasnici ugostiteljskih objekata bi trebalo što više ulažu u moderne, smart tehnologije koje omogućavaju lakši i brži rad, smanjuju potrebu za radnom snagom, štede energiju i smanjuju troškove poslovanja. Upotrebom ovakve tehnologije kvalitet usluge i krajnjeg proizvoda postaje konstantan i sve manje zavisi od ljudskog faktora koji je sklon greškama“.
* Proizvod iz vaše palete koji biste izdvojili kao najuspešniji.
Ako bih morao da izdvojim jedan proizvod, to bi svakako bio Naboo Boosted, najmodernija parokonvekcijska pećnica na tržištu. Međutim koncept moderne kuhinje, koji mi promovišemo, sadrži još 2 bitna elementa koji zajedno čine moćni trio. To su jedinstveni NEO24H prvi KombiFreez uređaj na svetu i Oracle brza pećnica koja kombinuje 3 načina prenosa toplotne energije.
* Planovi vaše kompanije za narednu godinu.
Konstantna edukacija i promocija modernih principa savremene kuhinje uz implementaciju smart tehnologije u vidu praktičnih prezentacija. Širenje servisne podrške, ali i svesti o potrebi redovnog održavanja i pravilne upotrebe kod korisnika i promovisanje novog ShowRoom-a u Beogradu.
* Koji biste restoran u Srbiji preporučili.
Ovo je najteže pitanje od svih. Srbi imaju bogatu kulinarsku tradiciju, a volimo i da „izmišljamo“ nove i moderne stvari. „Boutique“ restorani su jedan od zicera, na obe strane Save. Pored toga bih pomenu „Kolo“ u Galeriji, a ako želite nešto tradicionalnije tu je „Salaš No18“ u Beškoj ili „Plava Ruža“ u Apatinu.
U današnje vreme gosti restorana, kafića i hotela očekuju mnogo više od same ponude hrane i pića – žele jedinstveno iskustvo koje odražava prepozna...
pročitaj jošL'art groupe na čelu sa osnivačem i šefom Zdravkom Štrpcem, nakon par inostranih projekata ponovo podiže ugostiteljsku scenu u našoj zemlji. L'art ...
pročitaj jošBarcaffè Espresso ponovo je ostvario izvanredan uspeh na prestižnom takmičenju International Coffee Tasting 2024, osvojivši dve zlatne medalje u ko...
pročitaj još