
Plecomop, mali uređaj za mokro čišćenje podova!
Plecomop je idealan za čišćenje barova, trpezarija, restorana i drugih manjih prostorija. Istovremeno čisti i usisava podove, čineći ih blistavim b...
pročitaj jošNebojša Petrović, zamenik direktora prodaje u kompaniji Hygiene Systems je takođe, kao i svi naši prethodni sagovornici dao zanimljivo i korisno viđenje situacije u HoReCa sektoru.
„Mnogo pitanja se ove godine postavilo pred turističke i ugostiteljske preduzetnike. Jedini odgovor koji se nametnuo je – prilagođavanje! Racionalizacija poslovanja i smanjenje troškova u svim segmentima. Hygiene Systems je odabrao najekonomičnija i najbolja rešenja za održavanje higijene sa idejom da se racionalizuju troškovi, a ne ugrozi higijenska bezbednost i ispravnost“.
* Proizvod iz vaše palete koji biste izdvojili kao najuspešniji.
Izdvojio bih Electrolux professional mašine za pranje veša i sudova koje svojim performansama i tehnološkim inovacijama obezbeđuju povećanje energetske efikasnosti i smanjuju troškove. U saradnji sa kompanijom CM2W implementiramo automatske softverske sisteme doziranja deterdženata, uz primenu vrhunskih deterdženata Kiehl i Tana.
* Planovi vaše kompanije za narednu godinu.
Potpisivanjem ugovora sa kompanijom Diversey obezbedili smo vrhunsku liniju za čišćenje i dezinfekciju. U okviru ove saradnje plasiraćemo i PROformula program profesionalnih sredstava namenjenih za manje ugostiteljske objekte.
* Koji biste restoran u Srbiji preporučili.
Cafeteria „Gardoš“ je moj izbor i predlog kako da provedete prijatne trenutke u prelepom ambijentu pored Dunava uz odličan izbor jela i vrhunsku vinsku kartu.
Kompanija Vandemoortele više od 100 godina spada u vodeće u Evropi za proizvodnju prehrambenih proizvoda – smrznutih pekarskih proizvoda, čokoladne...
pročitaj jošDobro osmišljen jelovnik ne samo da optimizuje troškove i povećava profit, već i unapređuje ukupno iskustvo gostiju u objektu. Pravljenje jelovnika...
pročitaj jošSvaka branša ima neki detalj koji se često smatra nebitnim, usputnim. I kao u svakoj branši tako i u ovoj, taj detalj je nebitan, ako je kako treba...
pročitaj još