
Kolika je cena vrhunskog zadovoljstva u restoranima sa Michelinovom zvezdicom?
Od svog pokretanja Michelinov vodič je ostao najprestižniji svetski sistem ocenjivanja restorana. Restorani širom sveta koji nose od 1 do 3 zvezdic...
pročitaj jošSednica Kriznog štaba koja je počela jutros u 8 sati, završena je nepun sat kasnije, nešto pre 9 časova. Ukoliko brojke tokom vikenda budu dobre, od ponedeljka možemo očekivati sledeće:
Odlučeno je da od ponedeljka, 12. aprila budu otvoreni tržni centri, ali u tržnim centrima neće raditi ugostiteljski objekti. Radno vreme tržnih centara produžava se do 22 sata.
Pored toga, deca se vraćaju u klupe od 19. aprila. Medicinski deo Kriznog štaba je odbio razgovor o otvaranju ugostiteljskih objekata u zatvorenom.
Dr Tiodorović se posle sednice Kriznog štaba obratio javnosti naglasivši da smo po odzivu za vakcinaciji i broju vakcina koje nudimo trenutno verovatno najbolji u Evropi kao i da kolektivni imunitet, ako nastavimo ovako, možemo očekivati za dva meseca – računajući vakcinisane i ove koji su preboleli.
Epidemiolog prof. dr Branislav Tiodorović je tražio da se pre otvaranja ugostiteljskih objekata vakcinišu zaposleni u restoranima i rekao je da Grad Beograd odlično sprovodi vakcinaciju.
Dobro osmišljen jelovnik ne samo da optimizuje troškove i povećava profit, već i unapređuje ukupno iskustvo gostiju u objektu. Pravljenje jelovnika...
pročitaj jošPlecomop je idealan za čišćenje barova, trpezarija, restorana i drugih manjih prostorija. Istovremeno čisti i usisava podove, čineći ih blistavim b...
pročitaj jošMETRO je i ove godine bio Gastro partner Food Vision gastro manifestacije, u okviru Wine Vision by Open Balkan. Tokom tri dana, koliko je trajao sa...
pročitaj još