
Za moderan eksterijer i enterijer vašeg prostora: JAF ima rešenje!
Kompanija JAF donosi vrhunska rešenja za opremanje terasa, bazena i enterijera, uz maksimalnu izdržljivost i besprekoran dizajn. U ponudi su dek...
pročitaj jošU tradicionalnoj anketi magazina Cafe Bar & Restoran potražili smo odgovore od vlasnika, rukovodilaca i menadžera najbolje pozicioniranih firmi u okviru domaćeg HoReCa sektora o situaciji i zbivanjima na tržištu. Do kraja decembra imaćete priliku da saznate šta najbolji među najboljima misle o kretanjima na tržištu, predviđanjima i daljim planovima u poslovanju.
Vlasnik i direktor Pesada Nameštaja, Đorđe Ćopović stanje u HoReCa sektoru komentariše ovako:
“HoReCa sektor u Srbiji i dalje je na zavidnom nivou. Veliki problem trenutno predstavlja i nedostatak radne snage, te ovim putem želim da predložim vlasnicima ugostiteljskih objekata da pokušaju da održe kolektiv zadovoljnim jer je to ujedno i put do zadovoljnih potrošača”.
Možete li navesti koji se proizvod iz vaše palete izdvojio kao najuspešniji u protekloj godini?
Sinonim koji definitivno ide uz Pesada Nameštaj su stolice. U širokoj ponudi trpezarijskih, barskih i baštenskih, u prethodnih 12 meseci izdvojio se model barske stolice Porto Combo.
Planovi vaše kompanije za narednu godinu su već zacrtani?
Ove godine smo proslavili 3 godine od osnivanja firme. Iza nas su uspešni projekti opremanja ugostiteljskih objekata poput Hotela Slavija, Restorana Panorama, Poteza 25, kafića Laboratorija 65, Doma Omladine, Boem Bara itd. Plan za narednu godinu je povećanje asortimana u kategorijama indoor i outdoor nameštaja. Pored domaćih proizvoda, u ponudi će se naći i novi modeli iz uvoza.
OVDE saznajte o kretanjima na HoReCa tržištu i predviđanjima za 2024. godinu
Kompanije Coca-Cola HBC Srbija i Bambi predstavile su Izveštaj o održivom poslovanju, sumiraju i 2024. godinu u kojoj su stabilnost, agilnost i str...
pročitaj jošPravilno i redovno održavanje podova u ugostiteljskim objektima nije samo stvar estetike, već i pametna investicija u dugotrajnost i sigurnost pros...
pročitaj jošZaposleni u restoranima rade pod velikim pritiskom. Potrebno je brzo uslužiti goste, a ukoliko postoji manjak osoblja problem je još veći, i svaki ...
pročitaj još