
Novo! QBO, univerzalni procesni sistem
Prekretnica u inovacijama procesnih sistema. Uređaji četvrte generacije. Qbo je kompletan, kompaktan i patentirani sistem za obradu koji integriše ...
pročitaj jošNABOO BOOSTED je:
– BRZ Zahvaljujući novom bojleru skratili smo vreme kuvanja (samo sedam minuta za pun kapacitet zamrznutog brokolija), a Fast Dry Boosted System za brzo izbacivanje pare dozvoljava da se pun kapacitet pilića na ražnju ispeče za samo 30 min.
– SNAŽAN Temperatura predgrevanja je sada podignuta na 320 °C, vreme pripreme punih kapaciteta je smanjeno za 10%, a snaga je povećana za 20%, ali je efikasnost povećana smanjenjem ukupne potrošnje za 16%.
– EFIKASAN Zahvaljujući patentiranom Vapor Cleaning sistemu, štedi čak 30% deterdženta pri pranju. A pomoću Energy Monitor sistema možete lako pratiti potrošnju svih energenata.
– MALI Zauzima i do 15% manje mesta u kuhinji nego ranije.
– IZDRŽLJIV U njega su ugrađene komponente sa Long Life sertifikatom, konstruisane da izdrže dugotrajnu upotrebu.
– POVEZAN Kao i dosad povezan sa NABOOK cloud sistemom, ali odsad je dostupan i Multi Display sistem za kontrolu više uređaja na jednom nalogu.
– PAMETAN Zahvaljujući Naboo Coach asistentu koji pomaže u odabiru programa pranja, održavanju i sugestijama prilikom kuvanja. Tu je i Intelligent Energy Sistem koji energiju prilagođava količini proizvoda.
– PRILAGODLJIV Zahvaljujući Android tehnologiji korisnici mogu da organizuju svoj NABOO prema svojim potrebama, a zahvaljujući patentiranom Multi-level Plus Sistemu NABOO BOOSTED je još fleksibilniji.
Za profesionalce kojima je kvalitet prioritet, Silbo donosi dva izuzetna brenda: Dirafrost i Mastri Birrai Umbri. Bilo da vam je potrebna prirodna ...
pročitaj jošDebic, partner na koga se možete osloniti, koji ne nudi samo sastojke, on nudi sigurnost u svaki recept i slobodu da se kuvari posvete onome što na...
pročitaj jošLetnje temperature donose pojačan intenzitet rada, više gostiju i veći rizik od sitnih nezgoda na poslu. Zato je važno imati pouzdana i efikasna re...
pročitaj još