
Novo! QBO, univerzalni procesni sistem
Prekretnica u inovacijama procesnih sistema. Uređaji četvrte generacije. Qbo je kompletan, kompaktan i patentirani sistem za obradu koji integriše ...
pročitaj jošSva inovativna tehnologija radi u pozadini i pomaže vam u najsloženijim načinima pripremanja hrane bez straha da li su parametri tačni. Za sve one koji ne traže prenaglašenu elektroniku, već žele kuvati i programirati jednostavnim i ručnim upravljanjem, bez žrtvovanja tačnosti digitalnih kontrola. Za sve one koji traže pećnicu koja odgovara vašim željama, ali je robusna, prikladna svima, tradicionalna u pristupu, ali bogata sadržajem, ohrabrujuća i učinkovita. Firma LAINOX ima pravo rešenje i zove se Sapiens.
Ako ne tražite napredne mogućnosti povezivanja (CLOUD), premium ekran na dodir i visoku fleksibilnost u radu, a i dalje računate na vrhunski kvalitet, snagu i izdržljivost, onda je SAPIENS BOOSTED idealno rešenje za vas.
– BRZINA Zahvaljujući Novom Bojleru i Fast Dry Boosted sistemu
– SNAGA koja je povećana za 20%
– EFIKASANOST Zahvaljujući patentiranom Vapor Cleaning Sistemu štedi čak 30% deterdženta pri pranju i 16% električne energije
– MALE DIMENZIJE Zauzima i do 15% manje mesta u kuhinji nego ranije.
– IZDRŽLJIVOST U njega su ugrađene komponente sa Long Life Sertifikatom, konstruisane da izdrže dugotrajnu upotrebu.
– PRECIZNOST Zahvaljujući Autoclima sistemu koji precizno i stabilno reguliše temperaturu i procenat vlažnosti u komori.
– JEDNOSTAVNOST u kontroli i upotrebi
Kontakt podaci:
Aleksandar Milićević, Regional Sales Manager
+381 60 66 77 362
[email protected]
Kompanija Tork, koja je sinonim za kvalitet kad je u pitanju higijena, u saradnji sa firmom Office Direct, održala je prvi Workshop namenjem kuvari...
pročitaj jošZa profesionalce kojima je kvalitet prioritet, Silbo donosi dva izuzetna brenda: Dirafrost i Mastri Birrai Umbri. Bilo da vam je potrebna prirodna ...
pročitaj jošNaučnici su odavno otkrili da miris najduže ostaje u ljudskom sećanju. Kada osetimo poznat miris, često nas vrati u trenutke kada smo ga prvi put d...
pročitaj još