
Anamaria Babičković: Sa ili bez MasterChefa bih otvorila restoran
Da li sam verovao da će MasterChef Srbija iznedriti profesionalnog kuvara? Priznajem da nisam. Ipak, drago mi je što sam pogrešio. Anamaria Babičko...
pročitaj jošEpidemiolog Darija Kisić Tepavčević rekla je, nakon sednice Kriznog štaba, da će u kafićima i restoranima, u zatvorenim prostorima, radno vreme biti produženo do 23 sata, uz poštovanje svih propisanih mera. Kulturne i sportske manifestacije nisu još dozvoljene.
Ovu meru ćemo pratiti i ukoliko se primeti i najmanje povećanje učestalosti obolevanja, biće korekcije, dodala je. Udaljenost između gostiju mora da bude najmanje 1,5 m, osim ukoliko su članovi porodice u pitanju, kazala je, dodajući da je to propisano prethodnim merama. Svako od nas treba individualno da proceni rizik za zdravlje svoje porodice kad odluči da ode u kafić ili restoran, ističe.
Iako je povoljna epidemiološka situacija, smatramo da kulturne i sportske manifestacije još ne treba dozvoliti, jer ne želimo da se naprave bilo kakvi preduslovi da se situacija pogorša, dodala je Kisić Tepavčević.
Epidemiološkinja je rekla da je situacija u zemlji stabilna, ali dodala da svakodnevno imamo na desetine zaraženih i bar po jednog preminulog, pa je pozvala na dalje odgovorno ponašanje.
Za magazin CafeBar & Restoran, razgovarali smo sa Džonom Šatom, potpredsednikom za strateška partnerstva, Michter’s Distillery, LLC nakon borav...
pročitaj jošU HoReCa sektoru, vrhunska usluga počinje od pažljivo odabranih sastojaka i besprekornog higijenskog standarda. TIS Snabdevanje je vaš pouzdan part...
pročitaj jošBrojna i pouzdana partnerstva koja MMM Lasta gaji sa renomiranim svetskim proizvođačima jedinstven su garant vašeg poslovnog uspeha. MMM Lasta j...
pročitaj još