Restoran Fortunato: Kultna gastronomska rimska priča sada i u Beogradu
U srcu Rima, nekoliko koraka od Panteona, restoran Da Fortunato nosi unutar svojih zidova dugu porodičnu tradiciju gostoprimstva, strasti i profesi...
pročitaj jošRenomirana firma Icofin, prateći trendove, uvrstila je u ponudu proizvode holandske kompanije Style Point, vodećeg evropskog snabdevača hotela i restorana. Posuđe je svrstano u više kategorija.
TRENDI POSUĐE U BOJI
Retro izgled linije Jersay dobijen je kombinacijom organskih oblika koji prate jake ivice i izuzetna otpornost na ogrebotine. Posuđe je raspoloživo u pet modernih boja i idealno za serviranje kako malih zalogaja tako i kompletnih obroka. Garancija od pet godina još je jedna od prednosti i argument više prilikom odabira.
MULTIFUNKCIONALNI BUFFET koncept je modularan i omogućava bezbroj kreativnih kombinacija švedskog stola, čime se atmosfera objekta može menjati i prilagođavati po potrebi. Osnovu čine drveni elementi, dok metalni delovi u zlatnoj ili vintage boji daju željenu atmosferu.
ECO FRIENDLY POSUĐE od bambusa ekološki su prihvatljive, biorazgradive, jake i lagane. Dostupne su u pet boja, što uz činjenicu da su i činije raznobojne omogućava promenu izgleda stola iz jesenjeg u prolećni za tili čas.
Q PERFORMANCE porcelan posebno je pogodan za bankete, ketering i hotele. Izuzetno je jak, što dokazuje doživotna garancija na krzanje ivica. Šest puta je jači od standardnog porcelana za ugostiteljstvo. Zaštitna glazura sprečava ogrebotine, dok dizajn štedi 20% prostora pri skladištenju. Visoki kvalitet posuđa doprinosi da jela duže ostanu topla.
HoReCa 2025 anketa pruža uvid u kretanja na domaćem tržištu, predviđanja i planove. U tradicionalnoj anketi koja se odnosi na stanje u srpskom HoRe...
pročitaj jošHoReCa 2025 anketa B2B magazina Cafe Bar & Restoran već tradicionalno donosi predviđanja i odgovore vlasnika, rukovodilaca i menadžera najbolje...
pročitaj jošU ovoj tradicionalnoj anketi, fokusiranoj na stanje u srpskom HoReCa sektoru, a odgovore na pitanja o zbivanjima na tržištu, predviđanjima i planov...
pročitaj još