Jakša Šćepanović: CORP JVJV kao nacionalni HoReCa lider i u 2025. godini
U ovoj tradicionalnoj anketi, fokusiranoj na stanje u srpskom HoReCa sektoru, a odgovore na pitanja o zbivanjima na tržištu, predviđanjima i planov...
pročitaj jošU tradicionalnoj anketi magazina Cafe Bar & Restoran potražili smo odgovore od vlasnika, rukovodilaca i menadžera najbolje pozicioniranih firmi u okviru domaćeg HoReCa sektora o situaciji i zbivanjima na tržištu. Do kraja decembra imaćete priliku da saznate šta najbolji među najboljima misle o kretanjima na tržištu, predviđanjima i daljim planovima u poslovanju.
Generalni direktor HUTP Moskva, Ivan Bastaja stanje u HoReCa sektoru komentariše ovako:
“Stanje u HoReCa sektoru je na mnogo višem nivou od nekadašnjeg. Prate se svetski trendovi i raduje me činjenica da se sve više ulaže u kadrove i njihovu edukaciju. Sa tim trendom treba nastaviti, jer kvalitetnog radnika nije lako naći. Presudno je prepoznati njihov potencijal, posvetiti im se, motivisati ih i podsticati njihov napredak”.
Možete li navesti koji se proizvod iz vaše palete izdvojio kao najuspešniji u protekloj godini?
S obzirom na to da imamo tri izuzetna hotela u Srbiji: Moskva u Beogradu, Tonanti u Vrnjačkoj Banji i Hotel Club A na Kopaniku. Ali, ako bih morao da biram, odlučio bih se za Hotel Club A na Kopaoniku, koji već dugi niz godina svojom udobnošću i gostoprimstvom, iz godine u godinu, opravdava očekivanja svih gostiju.
Planovi vaše kompanije za narednu godinu su već zacrtani?
Kao i svaka uspešna kompanija imamo puno planova za predstojeću godinu. Pored primarnog, da nova godina bude uspešnija, izdvojio bih plan rekonstrukcije Hotela Club A, ali i izmene enterijera jednog dela restorana Tchaikovsky, što će doprineti sofisticiranijem ambijentu, kao i izmene u jednom delu spa zone Hotela Tonanti.
OVDE saznajte o kretanjima na HoReCa tržištu i predviđanjima za 2024. godinu
Jedna od najvećih hotelskih grupacija na svetu, Kerzner International, u maju ove godine u srcu Bokokotorskog zaliva otvara svoj prvi SIRO hotel u ...
pročitaj još