Magazin Hoteli & Restorani ponovo sa Vama! Moderan i osvežen!
HoReCa sektor je definitivno pretrpeo najveću štetu od svih privrednih grana Srbije. I dalje snosi posledice situacije u kojoj smo predugo. Najveći izazov je do sada bio, a i od sada će biti, održati poslovanje i tim na okupu. Iskreno se nadamo da će ova situacija prestati, te da ćemo u narednoj godini ostaviti iza sebe sve loše što je zadesilo HoReCa sektor.
Ono što raduje je što smo svedoci da se veliki broj hotela, restorana i drugih ugostiteljskih objekata uspešno bori sa svim izazovima. I to na najbolji mogući način. Kvalitetom. Snaga HoReCa sektora je u ljudima, njihovim idejama, željom za napredovanjem kroz konstantno usavršavanje.
Sa istom željom, magazin Hoteli & Restorani je doživeo potpunu transformaciju. Kako sadržajem, tako i izgledom. Iza magazina stoji ekipa koja radi na magazinu Cafe Bar & Restoran i u slučaju oba magazina naš cilj je da podržimo sve napore koje čine zaposleni u HoReCa sektoru, te da zajedničkim radom postavimo ovaj sektor na mesto koje mu pripada na privrednoj mapi Srbije. Na vrhu.
U novom broju donosimo vam obilje tekstova kako da unapredite vaše poslovanje, kao i intervjue sa uspešnim i relevantnim ljudima iz hotelske i restoranske industrije.
TRENDING
St. Regis
NOVI DRAGULJ U KRUNI BEOGRADA Hotel Indigo
ŠARM, PULS I DORĆOLSKA PRIČA Tržište nekretnina
ULOŽI DANAS, ZARADI SUTRA Just open
NOVI HOTELI OTVARAJU SVOJA VRATA Hotelska standardizacija
270 STEPENICA DO ZVEZDICA Infuenseri
ISKORISTITE UTICAJ DRUŠTVENIH MREŽA Michelinov vodič
14 VELIČANSTVENIH
MANAGEMENT
Marko Isaković
NAŠ GLAVNI ADUT JE ORIGINALNOST Kristina Bošnjak
PLAN JE BITI NAJBOLJI HOTELSKI LANAC U EVROPI Revenue management
6 ZAPOVESTI UPRAVLJANJA PRIHODIMA Negativni komentari
KAKO SE NOSITI SA NJIMA Peđa Filipović
VAŽNOST SPA & WELNESS CENTRA
FOOD & BEVERAGE
Zdravko Štrbac
KLIJENTI OČEKUJU WOW EFEKAT Milica Aleksić
EKOLOŠKA ODRŽIVOST UGOSTITELJSKOG OBJEKTA Andrew Jones
KULINARSKO ISKUSTVO SA 5 ZVEZDICA Vladimir Kučera
MORSKI VUK + 2 RIBE Nemanja Pavlica
CARSKO MESO SA MANGOM Baozi
TRENDI PAKETIĆI S MESOM Nikola Vučković
KOLAČI ZA ČAJ U PET Izbor
TOP 20 vina 2021 Ljuti nektar
RAKIJA U KULINARSTVU Vuk Maleš
BAR JE EPICENTAR HOTELA
DESIGN
7 Rooms Hotel
URBANA GALERIJA NA TERAZIJAMA Redizajn
40 GRANDIOZNIH GODINA Lena
NAJLEPŠI RESTORAN NA SVETU
PROFIL
Dejan Šutanovac
VELEMAJSTOR FOOD STYLINGA Hotel Moskva
OGLEDALO NAŠE DUŠE Istorija
HRONOLOGIJA INOVACIJA Web portfolio
SAM SVOJ FOTOGRAF