Tradicionala 2025: Najbolji restorani sa tradicionalnim i autentičnim jelima Srbije
Ne smemo dozvoliti da u zaborav padnu tradicionalna jela u kojima su uživali naši stari, mnogo pre otvaranja prve kafane u Srbiji. Da bi potpomogli...
pročitaj jošRestoran „Rubin” obeležava nesvakidašnji jubilej – 40 godina postojanja. Jedan je od retkih koji pune četiri decenije neguje tradiciju, domaću kuhinju, kao i prave porodične vrednosti. Restoran „Rubin” zasijao je poput dragog kamena na ugostiteljskoj kruni Beograda proslavljajući 40. rođendan. Torta je spremna, svećice takođe. Ostaje samo da im poželimo sve najbolje i još mnogo godina uspešnog poslovanja.“
„Rubin” je osnovao 1981. godine gospodin Mihailo Vukadinović (Miša Rubin) i od starta je deklarisan kao pravi porodični restoran koji osluškuje potrebe gostiju i neguje prave vrednosti. Četrdeset godina postojanja svakako potvrđuje kvalitet i posvećenost poslu, a kuriozitet je to da je većina zaposlenih tu od početka, što dokazuje da je i briga o zaposlenima jedan od prioriteta.
Ušuškan je među bogatim rastinjem bajkovite šume u Košutnjaku, dok se iz bašte pruža fantastičan pogled ka Avali. Bašta je multifunkcionalna i idealna za ljubitelje prirode, čistog vazduha i sve one kojima smeta gradska gužva i buka. Sama geolokacija pruža utočište u vreme vrelih letnjih dana, jer je temperatura za nekoliko stepeni niža a hladovina prirodna. Nežne pastelne boje, mnoštvo finih detalja, nenapadno osvetljenje u kombinaciji s materijalima poput drveta i mermera stvaraju lagodan osećaj udobnosti i komfora. Dodatni benefit je prostran parking koji se nalazi ispred samog objekta.
Na meniju su isključivo damaći specijaliteti poput Mišinih ražnjića, tatar bifteka koji se priprema ispred gostiju itd. Poslastice su takođe domaće. Servis je specifičan po tome što se gostima prezentuje ponuda tog dana. U večernjim satima sve prerasta u romantičnu oazu, s toga je preporuka menadžmenta da ljubitelji intimnih i prefinjenih momenata dođu upravo tada i uvere se u tu karakteristiku. „Džez s pogledom” je događaj koji se odigrava svakog petka. Tog dana u poslepodnevnim satima ljubitelji pravog džeza mogu pored večere uživati i u kvalitetnom zvuku poznatih izvođača.
U zimskim danima restoran se utapa u zimsku idilu i podseća na planinsku kućicu. Čaroliju upotpunjuje kamin, dok dim iz dimnjaka govori da se sprema nešto lepo i toplo.
PROFIL
Adresa: Kneza Višeslava 29, Košutnjak, Beograd
Telefon: 011/3510-987, 063/267-702
Radno vreme: od 11 h do 23 h
Instagram: restoranrubin
Sajt: www.restoranrubin.com
Email: [email protected]
U Srbiji postoje dve privredne oblasti koje svrstavamo u sezonske. Na prvom mestu je ugostiteljstvo, na drugom građevina. Ugostitelji su u potrazi ...
pročitaj jošNe smemo dozvoliti da u zaborav padnu tradicionalna jela u kojima su uživali naši stari, mnogo pre otvaranja prve kafane u Srbiji. Da bi potpomogli...
pročitaj jošSvako ko je bar jednom imao prilike da pročita magazin Cafe Bar & Restoran, zna da pratimo sve što se dešava u svetskoj i domaćoj gastronomiji....
pročitaj još