
Zašto je stilski uređen toalet u restoranu sigurna investicija za dobar utisak?
U savremenom ugostiteljstvu, svaki detalj pravi razliku. Toalet u restoranu više nije samo funkcionalan prostor, već produžena pažnja koja se posve...
pročitaj jošBeogradski restoran Casa di Cibo ponuđen je na prodaju po ceni od 18.000 evra. Lokal je renoviran pre manje od godinu dana i poseduje sve pogodnosti za bavljenje ugostiteljstvom i vrhunsku novu opremu uvezenu iz Italije.
Trenutno je kuhinja bazirana na kuvana jela i paste, ukoliko bi se ponuda hrane proširila na više opcija brze hrane, oglašivač tvrdi da ima potencijal za povrat novca i za manje od 6 meseci. Kao dodatnu pogodnost navodi se da se u neposrednoj blizini nalazi puno kancelarija i 4 škole sa oko 2.000 đaka ukupno.
Zakupnina je plaćena do kraja avgusta, tako da kupac ima uštedu u ovom trošku u početku.
Za više informacija pogledajte na linku OVDE
U savremenom ugostiteljstvu, svaki detalj pravi razliku. Toalet u restoranu više nije samo funkcionalan prostor, već produžena pažnja koja se posve...
pročitaj jošKaže se da je konobar pomalo i psiholog. I to je tačno. Njegov zadatak je da pročita gosta, da li želi razgovor ili mir, neprestanu pažnju ili disk...
pročitaj jošLuksuzni planinski retreat Forestis u Južnom Tirolu predstavio je svoj novi gastronomski projekat: Yera, konceptualni restoran inspirisan ritmovima...
pročitaj još