
U čemu je razlika: Osteria, trattoria i pesceria?
Tip vašeg restorana određuje se na osnovu usluge, lokacije, kuhinje, ali on zavisi i od cenovnika, enterijera i atmosfere. Kroz serijal postova koj...
pročitaj jošBeogradski restoran Casa di Cibo ponuđen je na prodaju po ceni od 18.000 evra. Lokal je renoviran pre manje od godinu dana i poseduje sve pogodnosti za bavljenje ugostiteljstvom i vrhunsku novu opremu uvezenu iz Italije.
Trenutno je kuhinja bazirana na kuvana jela i paste, ukoliko bi se ponuda hrane proširila na više opcija brze hrane, oglašivač tvrdi da ima potencijal za povrat novca i za manje od 6 meseci. Kao dodatnu pogodnost navodi se da se u neposrednoj blizini nalazi puno kancelarija i 4 škole sa oko 2.000 đaka ukupno.
Zakupnina je plaćena do kraja avgusta, tako da kupac ima uštedu u ovom trošku u početku.
Za više informacija pogledajte na linku OVDE
Tip vašeg restorana određuje se na osnovu usluge, lokacije, kuhinje, ali on zavisi i od cenovnika, enterijera i atmosfere. Kroz serijal postova koj...
pročitaj jošUprkos izazovima, poput nedostatka radne snage, rastućih troškova i administrativnih prepreka, ugostiteljski sektor pokazuje prilagodljivost. Prem...
pročitaj jošKada se haute couture susretne sa vrhunskom japanskom gastronomijom, rezultat je koncept koji nadilazi restoranske okvire. Saint Laurent Sushi Par...
pročitaj još