
Joca Tabor, Priče iz kafane: Kafana pod lozom čuva stara jela od zaborava
Kafana pod lozom - lepo ime za jednu kafanu, što bi znalci rekli „Pogođeno ime!“ Ponekad dobro ime ume da pogodi više asocijacija od silnih rečenic...
pročitaj jošBeogradski restoran Casa di Cibo ponuđen je na prodaju po ceni od 18.000 evra. Lokal je renoviran pre manje od godinu dana i poseduje sve pogodnosti za bavljenje ugostiteljstvom i vrhunsku novu opremu uvezenu iz Italije.
Trenutno je kuhinja bazirana na kuvana jela i paste, ukoliko bi se ponuda hrane proširila na više opcija brze hrane, oglašivač tvrdi da ima potencijal za povrat novca i za manje od 6 meseci. Kao dodatnu pogodnost navodi se da se u neposrednoj blizini nalazi puno kancelarija i 4 škole sa oko 2.000 đaka ukupno.
Zakupnina je plaćena do kraja avgusta, tako da kupac ima uštedu u ovom trošku u početku.
Za više informacija pogledajte na linku OVDE
Kafana pod lozom - lepo ime za jednu kafanu, što bi znalci rekli „Pogođeno ime!“ Ponekad dobro ime ume da pogodi više asocijacija od silnih rečenic...
pročitaj jošU srcu Beograda, hotel Moskva i danas čuva ritual duži od veka – doručak sa pogledom na Terazije. Mirisi sveže kafe i peciva, zvuci klavira i šarm ...
pročitaj jošChef Nemanja Janković je napustio gradsku vrevu i vratio se na Taru gde sada vodi Kremna koncept, projekat u kojm centralno mesto zauzima restoran ...
pročitaj još