
Mikro-eventi: Tajno oružje restorana za privlačenje gostiju i povećanje zarade
U ugostiteljstvu svaka prazna stolica je izgubljena zarada. Vikendi su, uglavnom, sigurni dani za ostvarivanje prometa, ali radni dani, posebno pon...
pročitaj jošBeogradski restoran Casa di Cibo ponuđen je na prodaju po ceni od 18.000 evra. Lokal je renoviran pre manje od godinu dana i poseduje sve pogodnosti za bavljenje ugostiteljstvom i vrhunsku novu opremu uvezenu iz Italije.
Trenutno je kuhinja bazirana na kuvana jela i paste, ukoliko bi se ponuda hrane proširila na više opcija brze hrane, oglašivač tvrdi da ima potencijal za povrat novca i za manje od 6 meseci. Kao dodatnu pogodnost navodi se da se u neposrednoj blizini nalazi puno kancelarija i 4 škole sa oko 2.000 đaka ukupno.
Zakupnina je plaćena do kraja avgusta, tako da kupac ima uštedu u ovom trošku u početku.
Za više informacija pogledajte na linku OVDE
U ugostiteljstvu svaka prazna stolica je izgubljena zarada. Vikendi su, uglavnom, sigurni dani za ostvarivanje prometa, ali radni dani, posebno pon...
pročitaj jošTesla je ušla u sektor ugostiteljstva otvaranjem inovativnog objekta Tesla Diner u Los Anđelesu, koji kombinuje brzu restoransku uslugu i infrastru...
pročitaj jošOvog vikenda beogradska Dobračina 29a postaje mesto koje se ne preskače. Fresca Cellar i KISSA10 udružuju snage, a u goste stiže i čuveni beogradsk...
pročitaj još