Art Utopia Studio, fotografija i video za savršenu prezentaciju
Stručnjaci za fotografiju i video, Art Utopia Studio, pružaju inovativne usluge koje omogućavaju ugostiteljima da svoje prostore predstave u najbol...
pročitaj jošNammos Dubai, besramno raskošan restoran u okviru Four Seasons-a, je restoran sa najvećom zaradom na svetu. Osim zarade, Nammos je poznat i po listi čekanja dugoj više meseci. Da li je ovakva titula opravdana?
U restoranu Nammos podrazumeva se da ste pod baldahinom, okruženi bajkovitim svetiljkama i živom vatrom koja isijava iz baklji. Ili se možete udobno smestiti na platnene ležaljke sa Dior jastucima. Pijuckajući koktel dok slušate džezera koji svira Selin Dion i Adel, nikako ne biste pogrešili ako pomislite da ste u Kanu ili možda Sen Tropeu.
View this post on Instagram
Otvoren 2019. godine kao klub i restoran na plaži, Nammos Dubai je od vlasti zatražio da ispuni jedan specifičan uslov u zamenu za zauzimanje željenog prostora u okviru hotela sa pet zvezdica – ostvari promet od 40 miliona dolara. Samo tri godine kasnije, restoran je skoro udvostručio tu cifru, dostigavši 71 milion dolara prometa.
View this post on Instagram
Nammos, brend koji je predvodio preduzetnik i izvršni direktor Petros Stathis, krenuo je sa radom na Mikonosu. Omiljen među holivudskim zvezdama, najvećim svetskim producentima, kao i modelima Victoria’s Secret.
Vodeći se ovim uspehom, Stathis je krenuo u osvajanje sveta i otvorio restorane u Kanu, Dohi i Dubaiju. Kako se priča, uskoro će se jedan otvoriti i u londonskom Najtsbridžu (Knightbridge).
Tradicionala 2025 je izbor za najbolje restorane u Srbiji koji služe autentična i tradicionalna jela. Svako ko je bar jednom imao prilike da pročit...
pročitaj jošStevan Pejdanovski, Head Chef restorana La Pista na Kopaoniku, odrastao je u porodici u kojoj je baka radila kao kuvarica u školskom restoranu, maj...
pročitaj jošNe smemo dozvoliti da u zaborav padnu tradicionalna jela u kojima su uživali naši stari, mnogo pre otvaranja prve kafane u Srbiji. Da bi potpomogli...
pročitaj još