
Kolika je cena vrhunskog zadovoljstva u restoranima sa Michelinovom zvezdicom?
Od svog pokretanja Michelinov vodič je ostao najprestižniji svetski sistem ocenjivanja restorana. Restorani širom sveta koji nose od 1 do 3 zvezdic...
pročitaj jošNammos Dubai, besramno raskošan restoran u okviru Four Seasons-a, je restoran sa najvećom zaradom na svetu. Osim zarade, Nammos je poznat i po listi čekanja dugoj više meseci. Da li je ovakva titula opravdana?
U restoranu Nammos podrazumeva se da ste pod baldahinom, okruženi bajkovitim svetiljkama i živom vatrom koja isijava iz baklji. Ili se možete udobno smestiti na platnene ležaljke sa Dior jastucima. Pijuckajući koktel dok slušate džezera koji svira Selin Dion i Adel, nikako ne biste pogrešili ako pomislite da ste u Kanu ili možda Sen Tropeu.
View this post on Instagram
Otvoren 2019. godine kao klub i restoran na plaži, Nammos Dubai je od vlasti zatražio da ispuni jedan specifičan uslov u zamenu za zauzimanje željenog prostora u okviru hotela sa pet zvezdica – ostvari promet od 40 miliona dolara. Samo tri godine kasnije, restoran je skoro udvostručio tu cifru, dostigavši 71 milion dolara prometa.
View this post on Instagram
Nammos, brend koji je predvodio preduzetnik i izvršni direktor Petros Stathis, krenuo je sa radom na Mikonosu. Omiljen među holivudskim zvezdama, najvećim svetskim producentima, kao i modelima Victoria’s Secret.
Vodeći se ovim uspehom, Stathis je krenuo u osvajanje sveta i otvorio restorane u Kanu, Dohi i Dubaiju. Kako se priča, uskoro će se jedan otvoriti i u londonskom Najtsbridžu (Knightbridge).
Enso restoran, koji slavi deset godina postojanja, predstavio je novi zimski meni, kojm je chef Nedeljko Jerković ponovo dokazao da je velemajstor ...
pročitaj jošNiš je bogatiji za još jedan, dobro poznati, ugostiteljski objekat. Naime, nakon nekoliko godina pauze usled pandemije korona virusa, ponovo radi š...
pročitaj jošZima je doba godine kada se uživa u toplini, jačoj hrani, snažnijem i punijem vinu - vreme istinskog hedonizma. Atelje vina Šapat, renomirana kuća ...
pročitaj još