
Koš Lounge, gastronomska trica na Voždovcu!
Koš Lounge je nova gastronomska adresa na Voždovcu na kojoj će vas ugostiti bilo da tražite mesto za doručak, ručak, večeru ili samo kratku pauzu u...
pročitaj jošAko ste o Balkanu slušali kao o raskrsnici puteva, znamo jedno mesto koje vam nudi jedinstveni etno-bistro-gastro koncept, uz slasne varijante balkanskog specijaliteta – ćevapa.
U Ćevapliji se susreću tradicionalno i moderno, dok se duh starih vremena oživljava u svakom zalogaju. Ćevaplija svojim gostima nudi ukusan i sočan balkanski comfort food.
Ćevapi traže dobro društvo, tako da su se za stolom našli i urnebesni umaci, topli somuni, raznovrsne salate i kolači koji prošetaju posetioce slatkim stazama Balkana, od tulumbi do Vasine torte.
U restoranu se duh starih vremena kroji po modernom načinu života. Radno vreme odgovara svakome ko brzo živi, a ukusi svakome ko voli gurmansku hranu. Ambijent Ćevaplije predstavlja neodoljivu kombinaciju urbanih rešenja i tradicionalnog dizajna, dok iza jelovnika stoje vrhunski majstori balkanske kuhinje koji za pripremu koriste najkvalitetnije namirnice. Pored evergrin ćevapa kao što su valjkani, banjalučki ili gurmanski, u ponudi je „slonovo uvo“ (punjena pljeskavica u lavaš hlebu), Ćevaplija špagete (grilovane trakice mariniranog ramsteka) ili nanino čedo (domaći čips sa feta sirom). Pored hrane standardnu ponudu pića prati i kvalitetna kafa koju pripremaju profesionalni baristi.
Adresa: Ilije Garašanina 7, Beograd
Radno vreme: 07.30h – 00.00h
Telefon: 011/77-07-698
ima izdvojen deo za nepušače
Najpoznatiji srpski sommelier i ugostitelj Vuk Vuletić od sada vodi Legat 1903, prestonički fine dining restoran koji nastavlja rad pod jednostavni...
pročitaj jošKoš Lounge je nova gastronomska adresa na Voždovcu na kojoj će vas ugostiti bilo da tražite mesto za doručak, ručak, večeru ili samo kratku pauzu u...
pročitaj jošMichelinov vodič suočava se sa pravim izazovom, kako privući pažnju Generacije Z. Iako decenijama unazad važi za renomirani gastronomski vodič, Mic...
pročitaj još