
Kolika je cena vrhunskog zadovoljstva u restoranima sa Michelinovom zvezdicom?
Od svog pokretanja Michelinov vodič je ostao najprestižniji svetski sistem ocenjivanja restorana. Restorani širom sveta koji nose od 1 do 3 zvezdic...
pročitaj jošAko ste o Balkanu slušali kao o raskrsnici puteva, znamo jedno mesto koje vam nudi jedinstveni etno-bistro-gastro koncept, uz slasne varijante balkanskog specijaliteta – ćevapa.
U Ćevapliji se susreću tradicionalno i moderno, dok se duh starih vremena oživljava u svakom zalogaju. Ćevaplija svojim gostima nudi ukusan i sočan balkanski comfort food.
Ćevapi traže dobro društvo, tako da su se za stolom našli i urnebesni umaci, topli somuni, raznovrsne salate i kolači koji prošetaju posetioce slatkim stazama Balkana, od tulumbi do Vasine torte.
U restoranu se duh starih vremena kroji po modernom načinu života. Radno vreme odgovara svakome ko brzo živi, a ukusi svakome ko voli gurmansku hranu. Ambijent Ćevaplije predstavlja neodoljivu kombinaciju urbanih rešenja i tradicionalnog dizajna, dok iza jelovnika stoje vrhunski majstori balkanske kuhinje koji za pripremu koriste najkvalitetnije namirnice. Pored evergrin ćevapa kao što su valjkani, banjalučki ili gurmanski, u ponudi je „slonovo uvo“ (punjena pljeskavica u lavaš hlebu), Ćevaplija špagete (grilovane trakice mariniranog ramsteka) ili nanino čedo (domaći čips sa feta sirom). Pored hrane standardnu ponudu pića prati i kvalitetna kafa koju pripremaju profesionalni baristi.
Adresa: Ilije Garašanina 7, Beograd
Radno vreme: 07.30h – 00.00h
Telefon: 011/77-07-698
ima izdvojen deo za nepušače
Enso restoran, koji slavi deset godina postojanja, predstavio je novi zimski meni, kojm je chef Nedeljko Jerković ponovo dokazao da je velemajstor ...
pročitaj jošDobro osmišljen jelovnik ne samo da optimizuje troškove i povećava profit, već i unapređuje ukupno iskustvo gostiju u objektu. Pravljenje jelovnika...
pročitaj jošZima je doba godine kada se uživa u toplini, jačoj hrani, snažnijem i punijem vinu - vreme istinskog hedonizma. Atelje vina Šapat, renomirana kuća ...
pročitaj još