
Novi broj magazina Cafe Bar & Restoran: Promocija tradicije
Godinu dana nakon što smo započeli izbor za najbolje restorane koji svojom ponudom čuvaju tradicionalna i autentična jela Srbije, 28. februara je z...
pročitaj jošRestoran Sent Andrea tradicionalno u ovo doba godine organizuje gastronomsku manifestaciju pod nazivom „Dani Jadrana“.
U periodu od 17. februara do 19. marta sa zemunske obale Dunava širiće se morska atmosfera, a gosti ovog restorana će moći da uživaju u odabranim specijalitetima pripremljenim od sveže morske ribe i plodova mora, koji će svakodnevno stizati iz jadranskih ribarskih mreža. Na meniju restorana će se naći sveži ulovi, koje će po tradicionalnim receptima pripremati vrhunski kuvari sa primorja i kuvari Sent Andree specijalizovani za pripremu morske ribe i plodova mora.
U zavisnosti od ribarske sreće, tokom ovog jedinstvenog festivala morskih specijeliteta, uz zvuke mediteranske muzike gosti će imati retku priliku da svakodnevno probaju najcenjenije vrste jadranske ribe: San Pjera, zubaca, brancina, oradu, kernju, škarpinu, pagara… koje su tokom istog jutra, samo nekoliko sati pre nego što će se naći u njihovim tanjirima, ulovili jadranski ribari. Osim divlje morske ribe, u ponudi će biti i škampi, gambori, hobotnice i bogata selekcija morskih školjki. Gastronomskom ugođaju će doprineti topla atmosfera, mediteranska muzika, specijalne festivalske cene kao i promotivna ponuda vina.
Godinu dana nakon što smo započeli izbor za najbolje restorane koji svojom ponudom čuvaju tradicionalna i autentična jela Srbije, 28. februara je z...
pročitaj jošNajpoznatiji srpski sommelier i ugostitelj Vuk Vuletić od sada vodi Legat 1903, prestonički fine dining restoran koji nastavlja rad pod jednostavni...
pročitaj jošEn Sofi Pik (Anne-Sophie Pic) zatvorila je svoj restoran sa dve Michelinove zvezdice, La Dame de Pic, u Londonu nakon osam godina prisustva na brit...
pročitaj još