
Zašto je stilski uređen toalet u restoranu sigurna investicija za dobar utisak?
U savremenom ugostiteljstvu, svaki detalj pravi razliku. Toalet u restoranu više nije samo funkcionalan prostor, već produžena pažnja koja se posve...
pročitaj jošEkipa projektanata iz Deep House Group otkriva za Cafe Bar & Restoran čime su se vodili kada su dizajnirali enterijer novosadskog restorana Piccante
Restoran Piccante u Novom Sadu prostire se na 193 m2 samog restorana, i 83 m2 bašte. Najveći izazov ovog projekta, a ujedno i odgovor na želje investitora bio je da napravimo što prijatniji i topliji prostor za goste. Dizajnom i oslikavanjem najdužeg zida restorana postignut je efekat galerijskog zida, koji je dalje uticao na formiranje jednog od najprijatnijih restorana u gradu.
Sa pogledom na galerijski zid, uz dobru hranu i sjajno vino, uživaćete dok sedite na udobnim materijalima. Završna obrada od tamnog drveta u kombinaciji sa prirodnom kožom i plavim tonovima pliša čine da se osećate ušuškano u savremenom okruženju.
U organizaciji prostora postoji zona koja je pogodna i za rad, pored obedovanja, gde gosti u isto vreme mogu da se opuste i iskoriste mirniju atmosferu za rad. Takođe, konceptom je predviđen i popularni community sto, koji je na usluzi gostima koji dođu sami, a imaju prilike da porazgovaraju sa nekim u toku ručka. Ovakva ponuda različitih konfiguracija sedenja u okviru jednog restorana takođe doprinosi toploj atmosferi, koja je pre svega bila želja investitora.
Izbor vina uz jelovnik je uvek važan u ekskluzivnim restoranima, ali ono što Piccante izdvaja je ličan odabir vina iz vinske vitrine u koju možete ući. Pri odabiru će Vam pomoći stručno osoblje, a unutar vitrine ćete naići i na ukusne šunke i sireve, koji su tu baš da ih probate na licu mesta i odaberete ukuse u kojima ćete uživati.
Dve fasade restorana su stakleni portali kojima se uspostavlja komunikacija sa baštom, ulicom i urbanim integritetom grada. Portalima se ujedno obezbeđuje dovoljna količina dnevnog svetla, koje doprinosi prijatnoj atmosferi restorana u dnevnim časovima. Prostor bašte je ispunjen pre svega vegetacijom i svetlim tonovima u kombinaciji sa tamnim drvetom, koji polako uvode u prijatan enterijer restorana.
Deep house group je tim koji ima jedinstvenu filozofiju projektovanja. Bilo da ulazite u nov prostor ili renovirate postojeći, možete se osloniti na naše iskustvo – od polazne ideje do poslednjeg detalja u projektu. Tim poseduje osvojeno 3. mesto za najlepši stan Srbije i Crne Gore po Saint-Gobainu, 2009. godine, kao i sertifikat „Firma od poverenja“ za 2019. godinu. Deep house group je firma čiji su osnivači Miroslava Amidžić Ivan i Nikola Ivan. Godine 1998. Miroslava i Nikola uspešno izvode svoje prve arhitektonske projekte u Ukrajini, u Kijevu, gradu u kojem završavaju studije na „Nacionalnom Univerzitetu građrevinarstva i arhitekture“. Današnji tim koji vode broji 7 arhitekata koji rade u oblasti projektovanja enterijera, od početne faze modelovanja, renderovanja, tehničkih crteža do završne faze u izvođenju projekta, nadzoru i posvećenosti do poslednjeg detalja. Saradnja sa bliskim kooperantima u ovom timu takođe traje preko 20 godina. DHG tim smatra da ćete se prijatno osećati jedino u pročišćenom i dizajnerski osmišljenom prostoru, a za to vam je potrebna pomoć stručnog tima, koji brine o kvalitetu i udobnosti vašeg poslovnog prostora i stanovanja.
Autor projekta: DEEP HOUSE GROP
Lokacija: NOVI SAD,
Površina: 193 + 82 m2
Realizacija: 2017. godina
Sa velikim ponosom i uzbuđenjem objavljujemo da se Pizzeria Pietra iz Beograda ponovo našla na svetskoj gastronomskoj mapi, osvojivši 26. mesto na ...
pročitaj jošOvog vikenda beogradska Dobračina 29a postaje mesto koje se ne preskače. Fresca Cellar i KISSA10 udružuju snage, a u goste stiže i čuveni beogradsk...
pročitaj jošPuter Fine Bistro je primer kako postojana vizija i pažljivo građen kvalitet mogu stvoriti brend koji se samostalno izdvaja. Na inspirativnom ćošku...
pročitaj još