
Kremna Koncept: Projekat na kom chef Nemanja Janković sarađuje s prirodom
Chef Nemanja Janković je napustio gradsku vrevu i vratio se na Taru gde sada vodi Kremna koncept, projekat u kojm centralno mesto zauzima restoran ...
pročitaj jošDve osobe su poginule, a deset ih je ranjeno u nesreći koju je u jednom madridskom restoranu izazvao konobar kad je flambirao pizzu, javlja El Pais.
Požar je izbio u talijanskom restoranu Burro Canaglia u petak uveče, a restoran je bio pun gostiju. Jedan od povređenih gostiju je u kritičnom stanju, a petero ih je teško povređeno. Istraga je dosada utvrdila da je konobar, dok je flambirao pizzu, zapalio plastične posude na kolicima. Plamen je brzo zahvatio stolnjake i proširio se po sali. Pretpostavlja se da se radilo o nestručnom korišćenju alkohola koji se koristi za flambiranje. Veliki broj mrtvih i ranjenih pripisuje se činjenici da je konobar zapalio restoran blizu ulaza, pa gosti nisu mogli pobeći.
Gradonačelnik Joze Luis Martinez-Almeida je u obraćanju medijima rekao da je u restoranu u trenutku požara bilo oko 30 gostiju i članova osoblja. Rekao je da bi bilo više žrtava da vatrogasci nisu brzo reagovali, izašli na teren i požar ugasili u roku od 10 minuta.
Chef Nemanja Janković je napustio gradsku vrevu i vratio se na Taru gde sada vodi Kremna koncept, projekat u kojm centralno mesto zauzima restoran ...
pročitaj jošKada je prerano da se mlad čovek uozbilji? Ovo je pitanje koje je provejavalo sve vreme razgovora sa Stevanom Aleksićem. Sa svoje 24 godine je daka...
pročitaj jošKafana pod lozom - lepo ime za jednu kafanu, što bi znalci rekli „Pogođeno ime!“ Ponekad dobro ime ume da pogodi više asocijacija od silnih rečenic...
pročitaj još