
Tradicionala 2025: Najbolji restorani sa tradicionalnim i autentičnim jelima Srbije
Ne smemo dozvoliti da u zaborav padnu tradicionalna jela u kojima su uživali naši stari, mnogo pre otvaranja prve kafane u Srbiji. Da bi potpomogli...
pročitaj jošRegionalna konferencija posvećena gastronomiji, Food Talk održaće se 19. oktobra u Dorćol Platzu, u Beogradu. Food Talk okuplja više stotina učesnika, predavača i izlagača, a konferencija se održava od 2013. godine.
Konferenciju Food Talk organizuje tim kulinarskih izdanja Color Press Group zajedno sa agencijom za organizovanje događaja Color Media Communications.
Panele The Menu i Let’s Chef Together vodiće Svetislav Stojanović, urednik magazina CafeBar & Restoran. Sagovornici će ovom prilikom izneti svoje stavove povodom novih očekivanja fine dining restorana, kao i bogata chefovska iskustva.
13.40 Panel br. 3
The Menu
Šta je sledeće što može zadovoljiti osetljiva nepca i velika očekivanja publike “fine dining” restorana by “Cafe Bar & Restoran”
Đorđe Klipić, chef kuhinje restorana Tchaikovsky, hotela Moskva
Nikola Rosić, chef kuhinje Thyme Street Food & Cuisine koncepta
Nenad Živković, executive chef, Radisson Collection Hotel Old Mill
Nikola Kovačević, chef kuhinje restorana Bistromat
Uroš Ivošević, chef kuhinje restorana Gig
Dunja Lukić, pastry chef restorana JaM
Moderator: Svetislav Stojanović, CafeBar & Restoran
15.40 Panel br. 4
Let’s Chef Together: Šefovi kuhinja domaćih i inostranih restorana o svojim iskustvima
Goran Kovačević, Cluster General Manager, Luxury Division, Island of Hvar, Croatia
Dimitrije Acevski, Corporate Executive Chef Karisma Hotels & Resorts
Stefan Zečević, chef kuhinje restorana Cveće zla
Filip Ćirić, Owner at Restaurant Homa
Moderator: Svetislav Stojanović, CafeBar & Restoran
Nakon konferencije, najboljima u različitim kategorijama biće dodeljena nacionalna priznanja za kvalitet u oblasti hrane, nagrada Taste Awards.
Smešten na prestižnoj lokaciji Novog Beograda, restoran Le Chef predstavlja idealan spoj autentičnog ambijenta i pažljivo biranih detalja uz sofist...
pročitaj jošRestoran „Fleur de Sel“, posle dobijanja Michelin zvezde, diči se još jednim prestižnim priznanjem. Britanski magazin „The World of Fine Wine“ svrs...
pročitaj jošZa magazin Cafe Bar & Restoran Ratko Iveković je još jednom dao svoj doprinos. Ovog puta na temu - kako raspored stolova utiče na profit restor...
pročitaj još