Food Talk 2023 održaće se 19. oktobra u Dorćol Platzu
Regionalna konferencija posvećena gastronomiji, Food Talk održaće se 19. oktobra u Dorćol Platzu, u Beogradu. Food Talk okuplja više stotina učesnika, predavača i izlagača, a konferencija se održava od 2013. godine.
Na Food Talk 2023. svoja znanja i iskustva prenose najpoznatija imena iz sveta gastronomije, kao i regionalni stručnjaci koji diktiraju trendove u proizvodnji hrane i vina.
Panele The Menu i Let’s Chef Together vodiće Svetislav Stojanović, urednik magazina CafeBar & Restoran. Sagovornici će ovom prilikom izneti svoje stavove povodom novih očekivanja fine dining restorana, kao i bogata chefovska iskustva.
13.40 Panel br. 3
The Menu
Šta je sledeće što može zadovoljiti osetljiva nepca i velika očekivanja publike “fine dining” restorana by “Cafe Bar & Restoran”
Đorđe Klipić, chef kuhinje restorana Tchaikovsky, hotela Moskva Nikola Rosić, chef kuhinje Thyme Street Food & Cuisine koncepta Nenad Živković, executive chef, Radisson Collection Hotel Old Mill Nikola Kovačević, chef kuhinje restorana Bistromat Uroš Ivošević, chef kuhinje restorana Gig Dunja Lukić, pastry chef restorana JaM
15.40 Panel br. 4 Let’s Chef Together: Šefovi kuhinja domaćih i inostranih restorana o svojim iskustvima
Goran Kovačević, Cluster General Manager, Luxury Division, Island of Hvar, Croatia Dimitrije Acevski, Corporate Executive Chef Karisma Hotels & Resorts Stefan Zečević, chef kuhinje restorana Cveće zla Filip Ćirić, Owner at Restaurant Homa