Tradicionala 2025: Najbolji restorani sa tradicionalnim i autentičnim jelima Srbije
Ne smemo dozvoliti da u zaborav padnu tradicionalna jela u kojima su uživali naši stari, mnogo pre otvaranja prve kafane u Srbiji. Da bi potpomogli...
pročitaj jošRegionalna konferencija posvećena gastronomiji, Food Talk održaće se 19. oktobra u Dorćol Platzu, u Beogradu. Food Talk okuplja više stotina učesnika, predavača i izlagača, a konferencija se održava od 2013. godine.
Konferenciju Food Talk organizuje tim kulinarskih izdanja Color Press Group zajedno sa agencijom za organizovanje događaja Color Media Communications.
Panele The Menu i Let’s Chef Together vodiće Svetislav Stojanović, urednik magazina CafeBar & Restoran. Sagovornici će ovom prilikom izneti svoje stavove povodom novih očekivanja fine dining restorana, kao i bogata chefovska iskustva.
13.40 Panel br. 3
The Menu
Šta je sledeće što može zadovoljiti osetljiva nepca i velika očekivanja publike “fine dining” restorana by “Cafe Bar & Restoran”
Đorđe Klipić, chef kuhinje restorana Tchaikovsky, hotela Moskva
Nikola Rosić, chef kuhinje Thyme Street Food & Cuisine koncepta
Nenad Živković, executive chef, Radisson Collection Hotel Old Mill
Nikola Kovačević, chef kuhinje restorana Bistromat
Uroš Ivošević, chef kuhinje restorana Gig
Dunja Lukić, pastry chef restorana JaM
Moderator: Svetislav Stojanović, CafeBar & Restoran
15.40 Panel br. 4
Let’s Chef Together: Šefovi kuhinja domaćih i inostranih restorana o svojim iskustvima
Goran Kovačević, Cluster General Manager, Luxury Division, Island of Hvar, Croatia
Dimitrije Acevski, Corporate Executive Chef Karisma Hotels & Resorts
Stefan Zečević, chef kuhinje restorana Cveće zla
Filip Ćirić, Owner at Restaurant Homa
Moderator: Svetislav Stojanović, CafeBar & Restoran
Nakon konferencije, najboljima u različitim kategorijama biće dodeljena nacionalna priznanja za kvalitet u oblasti hrane, nagrada Taste Awards.
Tradicionala 2025 je izbor za najbolje restorane u Srbiji koji služe autentična i tradicionalna jela. Svako ko je bar jednom imao prilike da pročit...
pročitaj jošU Srbiji postoje dve privredne oblasti koje svrstavamo u sezonske. Na prvom mestu je ugostiteljstvo, na drugom građevina. Ugostitelji su u potrazi ...
pročitaj jošTradicionala 2025 je izbor za najbolje restorane u Srbiji koji služe autentična i tradicionalna jela. Svako ko je bar jednom imao prilike da pročit...
pročitaj još