
Ovo je najskuplje srpsko jelo, prava je delicija!
Kako bi se privukla pažnja ljubitelja ekskluzivnih gastronomskih iskustava u restoranima širom Srbije, pored internacionalnih jela vredno je istaći...
pročitaj jošČitaoci B2B magazina i portala Cafe Bar & Restoran znaju da pratimo sve što se dešava u svetskoj i domaćoj gastronomiji. Da predstavljamo inostrane restorane, zatim domaće restorane sa internacionalnim jelovnicima drugih zemalja, ne zapostavljajući restorane i chefove koji neguju domaću kuhinju. Ta simbioza ukusa i različitosti uvek iznedri novi kvalitet, i to je dobro. No, nikako ne smemo zaboraviti ko smo i odakle smo.
Ne smemo dozvoliti da u zaborav padnu tradicionalna jela u kojima su uživali naši stari, mnogo pre otvaranja prve kafane u Srbiji. Da bi potpomogli očuvanje srpske kuhinje, Cafe Bar & Restoran organizuje
U nastavku vas upoznajemo sa tri restorana koji po mišljenju naše redakcije zaslužuju da se nađu u konkurenciji. OVDE možete glasati i tako doprineti objektivnosti ocenjavanja i pomoći redakciji našeg magazina i portala da prepozna i proglasi najbolje!
123. RESTORAN USTANAK
Daruvarska 7, Beograd
Radno vreme: pon-pet 08.00-23.00; sub. 10.00-23.00; ned. 12.00-22.00
View this post on Instagram
124. ZLATNI BOKAL
Skadarska 26, Beograd
Radno vreme: 10.00-02.00
View this post on Instagram
Nalazi se u samom centru boemske kulture Beograda i predstavlja spoj prošlosti i modernog vremena.
125. JOCA KROFNA
Avrama Petronijevića, Теkija
Radno vreme: ne radi zimi, od proleća 08.00-23.00
Bračni par kuvara već nepunih 20 godina priprema probrane delikatese u restoranu sa pogledom na Dunav i susednu Rumuniju.
Glasanje će se odvijati na našoj web stranici u periodu od 29. decembra do 1. marta, a rezultati glasanja će biti objavljeni 2. marta, kao i u martovskom izdanju magazina Cafe Bar & Restoran. O terminu dodela priznanja nagrađeni restorani će biti blagovremeno obavešteni.
Ovog vikenda beogradska Dobračina 29a postaje mesto koje se ne preskače. Fresca Cellar i KISSA10 udružuju snage, a u goste stiže i čuveni beogradsk...
pročitaj jošU ugostiteljstvu svaka prazna stolica je izgubljena zarada. Vikendi su, uglavnom, sigurni dani za ostvarivanje prometa, ali radni dani, posebno pon...
pročitaj jošTesla je ušla u sektor ugostiteljstva otvaranjem inovativnog objekta Tesla Diner u Los Anđelesu, koji kombinuje brzu restoransku uslugu i infrastru...
pročitaj još