
21grams Urban Balkan Bistro Staše Tončev među najboljim restoranima u Dubaiju
21grams - Urban Balkan Bistro se našao među 50 najboljih restorana kojim je predstavljena gastronomska scena Dubaija... Dubai Restaurant Week 2024 ...
pročitaj jošČitaoci B2B magazina i portala Cafe Bar & Restoran znaju da pratimo sve što se dešava u svetskoj i domaćoj gastronomiji. Da predstavljamo inostrane restorane, zatim domaće restorane sa internacionalnim jelovnicima drugih zemalja, ne zapostavljajući restorane i chefove koji neguju domaću kuhinju. Ta simbioza ukusa i različitosti uvek iznedri novi kvalitet, i to je dobro.
No, nikako ne smemo zaboraviti ko smo i odakle smo. Ne smemo dozvoliti da u zaborav padnu tradicionalna jela u kojima su uživali naši stari, mnogo pre otvaranja prve kafane u Srbiji. Da bi potpomogli očuvanje srpske kuhinje, Cafe Bar & Restoran organizuje Tradicionala 2025 tj.
U nastavku vas upoznajemo sa tri restorana koji po mišljenju naše redakcije zaslužuju da se nađu u konkurenciji. OVDE možete glasati i tako doprineti objektivnosti ocenjavanja i pomoći redakciji našeg magazina i portala da prepozna i proglasi najbolje!
129. BAJKA
Omladinskih Brigada bb, Ub
Radno vreme: 08.00-24.00
View this post on Instagram
Okruženi i ušuškani među rustičnim zidovima isprobajte nešto iz bogate ponude domaćih i internacionalnih jela.
130. KOD BRKE
Srebrno jezero, Jezerska 69, Veliko Gradište
Radno vreme: 09.00-23.00
View this post on Instagram
Kafana koja je stasala u teškim vremenima, ali je marljivošću složne porodice postala hram ugostiteljstva ovog kraja.
131. BEOGRAD
Njegoševa 3, Beograd
Radno vreme: pon-sub 08.00-00.00
View this post on Instagram
Ovde je kombinacija autentičnih ukusa tradicionalne srpske kuhinje sa modernim pristupom u potpunosi uspela.
Enso restoran, koji slavi deset godina postojanja, predstavio je novi zimski meni, kojm je chef Nedeljko Jerković ponovo dokazao da je velemajstor ...
pročitaj jošZima je doba godine kada se uživa u toplini, jačoj hrani, snažnijem i punijem vinu - vreme istinskog hedonizma. Atelje vina Šapat, renomirana kuća ...
pročitaj jošDobro osmišljen jelovnik ne samo da optimizuje troškove i povećava profit, već i unapređuje ukupno iskustvo gostiju u objektu. Pravljenje jelovnika...
pročitaj još