
Ovo je najskuplje srpsko jelo, prava je delicija!
Kako bi se privukla pažnja ljubitelja ekskluzivnih gastronomskih iskustava u restoranima širom Srbije, pored internacionalnih jela vredno je istaći...
pročitaj jošČitaoci B2B magazina i portala Cafe Bar & Restoran znaju da pratimo sve što se dešava u svetskoj i domaćoj gastronomiji. Da predstavljamo inostrane restorane, zatim domaće restorane sa internacionalnim jelovnicima drugih zemalja, ne zapostavljajući restorane i chefove koji neguju domaću kuhinju. Ta simbioza ukusa i različitosti uvek iznedri novi kvalitet, i to je dobro.
No, nikako ne smemo zaboraviti ko smo i odakle smo. Ne smemo dozvoliti da u zaborav padnu tradicionalna jela u kojima su uživali naši stari, mnogo pre otvaranja prve kafane u Srbiji. Da bi potpomogli očuvanje srpske kuhinje, Cafe Bar & Restoran organizuje Tradicionala 2025 tj.
U nastavku vas upoznajemo sa tri restorana koji po mišljenju naše redakcije zaslužuju da se nađu u konkurenciji. OVDE možete glasati i tako doprineti objektivnosti ocenjavanja i pomoći redakciji našeg magazina i portala da prepozna i proglasi najbolje!
129. BAJKA
Omladinskih Brigada bb, Ub
Radno vreme: 08.00-24.00
View this post on Instagram
Okruženi i ušuškani među rustičnim zidovima isprobajte nešto iz bogate ponude domaćih i internacionalnih jela.
130. KOD BRKE
Srebrno jezero, Jezerska 69, Veliko Gradište
Radno vreme: 09.00-23.00
View this post on Instagram
Kafana koja je stasala u teškim vremenima, ali je marljivošću složne porodice postala hram ugostiteljstva ovog kraja.
131. BEOGRAD
Njegoševa 3, Beograd
Radno vreme: pon-sub 08.00-00.00
View this post on Instagram
Ovde je kombinacija autentičnih ukusa tradicionalne srpske kuhinje sa modernim pristupom u potpunosi uspela.
Restoran Maido u Limi proglašen najboljim na svetu, prema prestižnoj listi World’s 50 Best Restaurants za 2025. godinu. Dve nedelje nakon objave p...
pročitaj jošJedna od najstarijih kafana na Balkanu, beogradska Grčka kraljica, svečano nastavlja sa radom u četvrtak, 10. jula. Nakon što je 2007. godine zatvo...
pročitaj jošDok su nekada hoteli i restorani svoju vrednost merili širinom ponude i brojem gostiju, danas se intenzivno razvija sasvim nov i drugačiji trend ko...
pročitaj još