
Kolika je cena vrhunskog zadovoljstva u restoranima sa Michelinovom zvezdicom?
Od svog pokretanja Michelinov vodič je ostao najprestižniji svetski sistem ocenjivanja restorana. Restorani širom sveta koji nose od 1 do 3 zvezdic...
pročitaj jošRenomirani beogradski restoran Klub Književnika je pripremio specijalnu ponudu za sve koji žele da uživaju u posnim specijalitetima za Svetog Nikolu.
Broj menija je ograničen, porudžbine se primaju do 18. decembra, a dostava je uračunata u cenu. Naravno, po meni možete doći i lično.
Šef Branko Kisić je osmislio maštovit meni i u njemu će čak i najizbirljiviji gurmani pronaći nešto za svoja nepca.
PREDJELA
Bakalar na belo
Posna “melanzana”
Hrskava pita od dimljene pastrmke i praziluka, pire od jabuke
SALATE
Nicoise salata
Salata od hobotnice, kozica, pečene paprike, sušenog paradajza i leblebije
Miks zelenih salata, dresing od maslinovog ulja i balzamika
Dimljeni losos, salata od krompira i rena, sveža mirođija
GLAVNA JELA
Tigrasti gambori, sotirano povrće, azijske nudle, soja sos
Filet lososa kuvan na pari, aromatični basmati pirinač sa brokolijem i bademom, sos od bundeve, limunove trave i karija
Brancin, ili orada pečeni u rerni sa sezonskim povrćem, marinada
DESERTI
Baklava
Bajadere
SVEŽA RIBA
Filet lososa kuvan na pari, aromatični basmati pirinač sa brokolijem i bademom, sos od bundeve, limunove trave i karija
Jadranski brancin, ili orada, spremljeni po Vašem izboru (pečen u soli, rerni, ili grilovan), grilovano povrće, ili dalmatinska garniture, marinada
Za narudžbine pozovite: +381 11/262-79-31, a više informacija možete dobiti na linku OVDE.
21grams - Urban Balkan Bistro se našao među 50 najboljih restorana kojim je predstavljena gastronomska scena Dubaija... Dubai Restaurant Week 2024 ...
pročitaj jošOd svog pokretanja Michelinov vodič je ostao najprestižniji svetski sistem ocenjivanja restorana. Restorani širom sveta koji nose od 1 do 3 zvezdic...
pročitaj jošZima je doba godine kada se uživa u toplini, jačoj hrani, snažnijem i punijem vinu - vreme istinskog hedonizma. Atelje vina Šapat, renomirana kuća ...
pročitaj još