MasterChef Srbija: Gorak ukus posle kraja kulinarskog rijalitija
MasterChef, kulinarski televizijski format koji je kreirao Franc Roddam, svoje prvo emitovanje doživeo je u Velikoj Britaniji, jula 1990. godine. K...
pročitaj jošRenomirani beogradski restoran Klub Književnika je pripremio specijalnu ponudu za sve koji žele da uživaju u posnim specijalitetima za Svetog Nikolu.
Broj menija je ograničen, porudžbine se primaju do 18. decembra, a dostava je uračunata u cenu. Naravno, po meni možete doći i lično.
Šef Branko Kisić je osmislio maštovit meni i u njemu će čak i najizbirljiviji gurmani pronaći nešto za svoja nepca.
PREDJELA
Bakalar na belo
Posna “melanzana”
Hrskava pita od dimljene pastrmke i praziluka, pire od jabuke
SALATE
Nicoise salata
Salata od hobotnice, kozica, pečene paprike, sušenog paradajza i leblebije
Miks zelenih salata, dresing od maslinovog ulja i balzamika
Dimljeni losos, salata od krompira i rena, sveža mirođija
GLAVNA JELA
Tigrasti gambori, sotirano povrće, azijske nudle, soja sos
Filet lososa kuvan na pari, aromatični basmati pirinač sa brokolijem i bademom, sos od bundeve, limunove trave i karija
Brancin, ili orada pečeni u rerni sa sezonskim povrćem, marinada
DESERTI
Baklava
Bajadere
SVEŽA RIBA
Filet lososa kuvan na pari, aromatični basmati pirinač sa brokolijem i bademom, sos od bundeve, limunove trave i karija
Jadranski brancin, ili orada, spremljeni po Vašem izboru (pečen u soli, rerni, ili grilovan), grilovano povrće, ili dalmatinska garniture, marinada
Za narudžbine pozovite: +381 11/262-79-31, a više informacija možete dobiti na linku OVDE.
Tradicionala 2025 je izbor za najbolje restorane u Srbiji koji služe autentična i tradicionalna jela. Svako ko je bar jednom imao prilike da pročit...
pročitaj jošPriznati restoran Kibe Mahala, na iznenađenje mnogih Sarajlija, odnedavno na meniju ima jagnjetinu, bogato ukrašenu zlatnim listićima. Istina je...
pročitaj jošMolekularni momenat je temelj promišljanja u novom restoranu Delirium Silence. Bez obzira što je ovaj koncept u Srbiji prilično neistražen, chef Vl...
pročitaj još