
Anamaria Babičković: Sa ili bez MasterChefa bih otvorila restoran
Da li sam verovao da će MasterChef Srbija iznedriti profesionalnog kuvara? Priznajem da nisam. Ipak, drago mi je što sam pogrešio. Anamaria Babičko...
pročitaj jošKlub književnika prkosi vremenu i nastavlja sa promenama, koje je početkom ove godine započeo Branko Kisić, a koje su naišle na izuzetan prijem
Branko Kisić i Barbara Garčević
Od danas, na adresi Francuska 7, pored bašte Kluba književnika, koja je postala centralni deo ovog restorana, legendarni Klub se budi i nastavlja svoj život.
Klub će imati nešto drugačiji koncept u odnosu na baštu, sa posebnim jelovnikom i programom, a radno vreme biće tri dana nedeljno, od četvrtka do subote od 17:00 do 23:00.
Miloš i Marija Milovanović
Branko Kisić, šef kuhinje, koga smo upoznali ove godine, hrabro je preuzeo posao i uneo promene, koje su brzo bile prepoznate i prihvaćene.
Voja Aralica, Marko Nastić, Zoran Moro i Miša Pavlović
„Nastavljamo da podržavamo slobodoumnost, hrabre ideje, umetnost i građanski duh. Na starom mestu uz nostalgičnu hranu i kvalitetnu muziku nastaviće se mnoge debate o životu… „, rekao je Branko Kisić.
Najpoznatiji srpski sommelier i ugostitelj Vuk Vuletić od sada vodi Legat 1903, prestonički fine dining restoran koji nastavlja rad pod jednostavni...
pročitaj jošMichelinov vodič suočava se sa pravim izazovom, kako privući pažnju Generacije Z. Iako decenijama unazad važi za renomirani gastronomski vodič, Mic...
pročitaj jošRestoran „Fleur de Sel“, posle dobijanja Michelin zvezde, diči se još jednim prestižnim priznanjem. Britanski magazin „The World of Fine Wine“ svrs...
pročitaj još