
Marko Korica, novi generalni direktor hotela Viceroy Kopaonik Srbija
Za novog generalnog direktora prvog luksuznog „ski-in, ski-out“ rizorta sa 5 zvezdica Viceroy Kopaonik Srbija, imenovan je Marko Korica, koji je de...
pročitaj jošInspirisan lokalnom i internacionalnom kulinarskom scenom, restoran Mountain Kitchen predstavlja srce nedavno otvorenog hotela Viceroy Kopaonik, prvog „ski in, ski out“ rizorta u Srbiji u kom se najukusniji lokalni i internacionalni specijaliteti serviraju kroz filter modernog koncepta.
Ovaj topao restoran sa pogledom na Pančićev vrh, pod vođstvom svetski priznatog šefa kuhinje Endrua Džounsa, pruža gostima priliku da uživaju u bogatim, gurmanskim specijalitetima od neformalnog post-piste do fine dining obroka, a sve to u jelima pripremljenim isključivo od svežih sastojaka i najkvalitetnijih proizvoda po kojima su Kopaonik i Srbija poznati. Kompletan užitak u izvrsnim ukusima, upotpunjava i vinska selekcija od oko 200 vrsta najsofisticiranijih vina iz Srbije, Evrope ili sa druge strane okeana.
Adresa: Kopaonik BB
Telefon: 036/51-555-00
Instagram: viceroykopaonik
Facebook: ViceroyKopaonikSerbia
Web: www.viceroyhotelsandresorts.com/serbia
Samo dva meseca od otvaranja, restoran Lilo u San Dijegu, u kojem je jedan od ključnih članova tima naš chef Dušan Todić, dobio je izuzetno priznan...
pročitaj jošBezglutenska ponuda u Beogradu odavno nije izuzetak, ali sada je postavila i visok standard. Sve više restorana prepoznaje potrebe gostiju koji iz ...
pročitaj jošStefano Micocci, Executive Chef restorana Savant u hotelu St. Regis Beograd, veruje da se vrhunska kuhinja temelji na pažljivom odabiru namirnica, ...
pročitaj još