Marko Korica, novi generalni direktor hotela Viceroy Kopaonik Srbija
Za novog generalnog direktora prvog luksuznog „ski-in, ski-out“ rizorta sa 5 zvezdica Viceroy Kopaonik Srbija, imenovan je Marko Korica, koji je de...
pročitaj jošInspirisan lokalnom i internacionalnom kulinarskom scenom, restoran Mountain Kitchen predstavlja srce nedavno otvorenog hotela Viceroy Kopaonik, prvog „ski in, ski out“ rizorta u Srbiji u kom se najukusniji lokalni i internacionalni specijaliteti serviraju kroz filter modernog koncepta.
Ovaj topao restoran sa pogledom na Pančićev vrh, pod vođstvom svetski priznatog šefa kuhinje Endrua Džounsa, pruža gostima priliku da uživaju u bogatim, gurmanskim specijalitetima od neformalnog post-piste do fine dining obroka, a sve to u jelima pripremljenim isključivo od svežih sastojaka i najkvalitetnijih proizvoda po kojima su Kopaonik i Srbija poznati. Kompletan užitak u izvrsnim ukusima, upotpunjava i vinska selekcija od oko 200 vrsta najsofisticiranijih vina iz Srbije, Evrope ili sa druge strane okeana.
Adresa: Kopaonik BB
Telefon: 036/51-555-00
Instagram: viceroykopaonik
Facebook: ViceroyKopaonikSerbia
Web: www.viceroyhotelsandresorts.com/serbia
Pred vama je decembarski broj magazina Cafe Bar & Restoran, a u njemu vam donosimo najsvežije vesti, intervjue i ostale teme iz HoReCa sektora,...
pročitaj jošStevan Pejdanovski, Head Chef restorana La Pista na Kopaoniku, odrastao je u porodici u kojoj je baka radila kao kuvarica u školskom restoranu, maj...
pročitaj jošSvako ko je bar jednom imao prilike da pročita magazin Cafe Bar & Restoran, zna da pratimo sve što se dešava u svetskoj i domaćoj gastronomiji....
pročitaj još