
Samba kafa: Porodična priča u zrnu najfinijeg ukusa
Samba kafa svoj kvalitet zasniva na pažljivo odabranim prvoklasnim sortama kafe, a radi se o blendu 90% Arabike i 10% Robuste. Sve je počelo sponta...
pročitaj jošNa mestu nekadašnjeg kultnog beogradskog restorana „Mihajlovac” na Banovom brdu, otvoren je Moment Lounge & Gastro Bar.
Novi prostor koji odiše elegancijom sa primesama modernog i urbanog duha čini ovo mesto drugačijim i posebnim. Centralni deo lokala krasi ručno rađena vinarija u kojoj se nalazi selekcija pažljivo odabranih vina, kako naših tako i stranih. Svaki kutak prostora smišljeno je postavljen i predstavlja pravu hedonističku oazu, idealnu za beg od svakodnevnih obaveza.
Kada je reč o gastronomskoj priči ovog restorana, svakako bi prva asocijacija bila: drugačije, inovativno, raznovrsno. Bilo da ste ljubitelji dobro poznate italijanske kuhinje, sofisticirane francuske kuhinje ili pak dobrog i sočnog komada mesa, ovaj restoran upravo nudi sve to. Za sladokusce mesto pruža jedan pravi raj ukusa. Kremasti deserti punog i nezaboravnog ukusa nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.
Osim izvrsne hrane, gosti uživaju i u pravoj kreaciji na tanjiru. Od pažljive pripreme namirnica sve do servisa o svakom detalju se vodi računa. Kako bi upotpunili gastronomski užitak, Moment Lounge & Gastro Bar ima pažljivo odabranu i raznoliku kartu vina, prepoznatljiva žestoka pića, autentične koktele.
View this post on Instagram
Naravno, tu je neizostavna kafa uz koju gosti mogu degustirati sveže ceđeno voće i započeti dan onako kako treba.
Adresa: Požeška 31, Beograd, Banovo brdo
Radno vreme: 9 do 23 h
Telefon: 060/8002-643
Instagram: momentrestoran
Restoran Maido u Limi proglašen najboljim na svetu, prema prestižnoj listi World’s 50 Best Restaurants za 2025. godinu. Dve nedelje nakon objave p...
pročitaj jošTip vašeg restorana određuje se na osnovu usluge, lokacije, kuhinje, ali on zavisi i od cenovnika, enterijera i atmosfere. Kroz serijal postova koj...
pročitaj jošOskar Kovač je sa 13 godina znao da će biti kuvar. Nakon stažiranja u Michelinovim restoranima u inostranstvu, prošle godine je sa roditeljima i br...
pročitaj još