
Značaj autentične komunikacije u ugostiteljstvu: Ključ koji menja sve
U svetu ugostiteljstva, gde su kvalitet usluge i ukupni utisak gosta na prvom mestu, komunikacija često ostaje nevidljiv, a ipak najznačajniji alat...
pročitaj jošSinonim beogradskog gostoprimstva, Monument, proslavio 25. godina postojanja sjajnom žurkom u novootvorenom “Ruskom caru”
U obeležavanju ovog jedinstvenog jubileja – Monument je prešao magični put od prvog, legendarnog restorana u neposrednoj blizini istorijski dragocenog zdanja Hamama Kneza Miloša u ulici Admirala Geprata – po kome su svi dalji lokali dobili svoje ime – do statusa jednog od vodećih ugostiteljskih brendova u Srbiji, pritom ostavši veran svom originalnom konceptu i misiji. “Dobro raspoloženje i (još bolja) hrana” od srca ponuđeni stotinama hiljada gostiju kroz godine – od bašte u hladu vremešnog platana pored Hamama do velelepnih svodova kultnog “Ruskog cara” – i dalje pružaju zadovoljstvo i inspirišu osnivače i obožavaoce Monumenta svih generacija.
“Nadam se da smo uz Monument ulepšali naš grad, poklonili vam brojne lepe ambijente i nezaboravne trenutke u njima – i zato večeras ponosno sa vama delimo našu sreću – u momentu kada započinjemo novih 25 godina našeg postojanja”, pozdravio je zvanice Miloš Đorđević u ime domaćina.
Dan koji je od 22. avgusta 1996. počinjao sa doručkom u Monumentu, u kome su redovni domaći i strani gosti uživali u sjajnim salatama, pijadinama, picama i neprevaziđenom čizkejku – i sada je deo načina života njegovih prijatelja i poklonika, koji su došli da se u slavlju evociraju sećanja na četvrt veka ove “institucije” beogradskog gostoprimstva i prenesu najbolje želje za godine koje slede.
U prelepom ambijentu moderno restilizovanog “Ruskog cara” – i uz poseban tematski nastup St. Louis benda – osnivačima Monumenta su na jubileju uživo čestitale mnogobrojne zvanice iz sveta sporta, umetnosti, biznisa.
U svetu ugostiteljstva, gde su kvalitet usluge i ukupni utisak gosta na prvom mestu, komunikacija često ostaje nevidljiv, a ipak najznačajniji alat...
pročitaj jošKafana pod lozom - lepo ime za jednu kafanu, što bi znalci rekli „Pogođeno ime!“ Ponekad dobro ime ume da pogodi više asocijacija od silnih rečenic...
pročitaj jošSvaki novi projekat koji izađe iz kuhinje chefa Vanje Puškara i tima koji je okupljen pod kapom projekta New Balkan Cuisine izaziva pažnju profesio...
pročitaj još