
Kovid propusnice odlaze u istoriju! Za maske – preporuka!
Završena je sednica Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa. Odlučeno je da se ukidaju kovid propusnice, saopštila je ministarka Darija Kisić T...
pročitaj jošKrizni štab za borbu protiv korona virusa na današnjoj sednici doneo je odluku o novim pravilima za kovid propusnice, a takođe produžen je i jesenji raspust za đake.
Naime, usvojeno je da će kovid propusnice od ponedeljka 8. novembra, u svim ugostiteljskim objektima, kladionicama, kockarnicama i slot klubovima važiti od 20 časova.
Kako je pojasnila ministarka Darija Kisić Tepavčević ispred Kriznog štaba, propusnice će važiti od 20 sati pa nadalje, odnosno do otvaranja objekta u jutarnjim satima.
„Ugostiteljski objektiv moći će da rade 24 sata ukoliko gosti imaju kovid propusnice„, objasnila je ministarka.
Kako je ministarka navela, ova odluka je doneta jer je primećemo da kovid propusnice daju efekta na povećanje vakcinacije prvom dozom, a produženje radnog vremena objekata je doneto zbog toga jer se zbog ograničenja kasnije žurke nastavljaju u kućnim uslovima. Da se to ne bi dešavalo, tačnije da bi se što više sprečilo širenje virusa, Krizni štab doneo je ovakvu odluku.
Enso restoran, koji slavi deset godina postojanja, predstavio je novi zimski meni, kojm je chef Nedeljko Jerković ponovo dokazao da je velemajstor ...
pročitaj jošSplav Corso odnedavno ponovo radi. Restoran je pomeren nekoliko stotina metara nizvodno u odnosu na prethodnu lokaciju, a osim renoviranog enterije...
pročitaj jošDobro osmišljen jelovnik ne samo da optimizuje troškove i povećava profit, već i unapređuje ukupno iskustvo gostiju u objektu. Pravljenje jelovnika...
pročitaj još