
Joca Tabor, Priče iz kafane: Kafana pod lozom čuva stara jela od zaborava
Kafana pod lozom - lepo ime za jednu kafanu, što bi znalci rekli „Pogođeno ime!“ Ponekad dobro ime ume da pogodi više asocijacija od silnih rečenic...
pročitaj jošRestoran Apis u Paraćinu, svima poznata gradska priča sa tradicijom od 30 godina zauzela je novo mesto na mapi grada i preselilia se u sami centar.
Početkom decembra otvorio je svoja vrata svim osvedočenim hedonistima, starim i vernim ali i novim gostima. Pri ulasku u objekat retro stila na moderan način stiče se prijatan osećaj luksuza, elegancije i opuštene, kućne atmosfere.
Mlado i ljubazno osoblje profesionalno sprovodi politiku gostoprimstva. Šef kuhinje Snežana Ostojić i njen tim predanih kuvara, staraju se o tradicionalnoj balkanskoj kuhinji i jedinstvenim gastronomskim specijalitetima karakterističnim za ekskluzivne restorane i hotele. Specifična priprema i poseban aranžman svakog jela, kvalitetna kafa i široka paleta vinskih etiketa koja idealno prate ponudu hrane uzdigli su restoran Apis visoko na lestvici najboljih restorana u Pomoravlju i široj okolini.
Kompletan rad zasnovan je na poštovanju tradicije i jedinstvenog balkanskog domaćinskog ponašanja. Iskusan tim kordinatora I menadžera zadovoljava se samo najboljim te je na gostima da na miru uživaju u komforu, toploj atmosferi i opuštajućim nijansama boja.
Adresa: Svetog Save 20, Paraćin
Telefon:+381 35571580
Info i rezervacije: 062/249-495, 069/571-5801
Web: www.apis.rs
E-mail: [email protected]
Instagram: apis_paracin
Facebook: Апис – кафе ресторан
Kafana pod lozom - lepo ime za jednu kafanu, što bi znalci rekli „Pogođeno ime!“ Ponekad dobro ime ume da pogodi više asocijacija od silnih rečenic...
pročitaj jošRodonačelnici fine dining street fooda u našoj zemlji, Stefan i Sara Živković, nakon što su osvojili Beograd ukusima na Zemunskoj pijaci, početkom ...
pročitaj jošUgostiteljstvo je grana privrede u kojoj je jedina konstanta neprestana promena i evolucija. U industriji gde opstanak i uspeh zavise od sposobnost...
pročitaj još