
Umetnost restoranskog poslovanja: Saveti Bora Todorovića za dugoročni uspeh
U svetu ugostiteljstva, gde konkurencija raste iz dana u dan, uspeh restorana ne zavisi samo od kvaliteta hrane. Potrebni su ljudi, procesi i strat...
pročitaj jošRestoran Apis u Paraćinu, svima poznata gradska priča sa tradicijom od 30 godina zauzela je novo mesto na mapi grada i preselilia se u sami centar.
Početkom decembra otvorio je svoja vrata svim osvedočenim hedonistima, starim i vernim ali i novim gostima. Pri ulasku u objekat retro stila na moderan način stiče se prijatan osećaj luksuza, elegancije i opuštene, kućne atmosfere.
Mlado i ljubazno osoblje profesionalno sprovodi politiku gostoprimstva. Šef kuhinje Snežana Ostojić i njen tim predanih kuvara, staraju se o tradicionalnoj balkanskoj kuhinji i jedinstvenim gastronomskim specijalitetima karakterističnim za ekskluzivne restorane i hotele. Specifična priprema i poseban aranžman svakog jela, kvalitetna kafa i široka paleta vinskih etiketa koja idealno prate ponudu hrane uzdigli su restoran Apis visoko na lestvici najboljih restorana u Pomoravlju i široj okolini.
Kompletan rad zasnovan je na poštovanju tradicije i jedinstvenog balkanskog domaćinskog ponašanja. Iskusan tim kordinatora I menadžera zadovoljava se samo najboljim te je na gostima da na miru uživaju u komforu, toploj atmosferi i opuštajućim nijansama boja.
Adresa: Svetog Save 20, Paraćin
Telefon:+381 35571580
Info i rezervacije: 062/249-495, 069/571-5801
Web: www.apis.rs
E-mail: [email protected]
Instagram: apis_paracin
Facebook: Апис – кафе ресторан
U svetu ugostiteljstva, gde konkurencija raste iz dana u dan, uspeh restorana ne zavisi samo od kvaliteta hrane. Potrebni su ljudi, procesi i strat...
pročitaj jošPuter Fine Bistro je primer kako postojana vizija i pažljivo građen kvalitet mogu stvoriti brend koji se samostalno izdvaja. Na inspirativnom ćošku...
pročitaj jošNajveći srpski grad izvan Srbije je od 1. aprila bogatiji za restoran u kojem će naša dijaspora, ali i svi ostali gastroljupci moći da uživaju u uk...
pročitaj još