
U čemu je razlika: Osteria, trattoria i pesceria?
Tip vašeg restorana određuje se na osnovu usluge, lokacije, kuhinje, ali on zavisi i od cenovnika, enterijera i atmosfere. Kroz serijal postova koj...
pročitaj jošRestoran Apis u Paraćinu, svima poznata gradska priča sa tradicijom od 30 godina zauzela je novo mesto na mapi grada i preselilia se u sami centar.
Početkom decembra otvorio je svoja vrata svim osvedočenim hedonistima, starim i vernim ali i novim gostima. Pri ulasku u objekat retro stila na moderan način stiče se prijatan osećaj luksuza, elegancije i opuštene, kućne atmosfere.
Mlado i ljubazno osoblje profesionalno sprovodi politiku gostoprimstva. Šef kuhinje Snežana Ostojić i njen tim predanih kuvara, staraju se o tradicionalnoj balkanskoj kuhinji i jedinstvenim gastronomskim specijalitetima karakterističnim za ekskluzivne restorane i hotele. Specifična priprema i poseban aranžman svakog jela, kvalitetna kafa i široka paleta vinskih etiketa koja idealno prate ponudu hrane uzdigli su restoran Apis visoko na lestvici najboljih restorana u Pomoravlju i široj okolini.
Kompletan rad zasnovan je na poštovanju tradicije i jedinstvenog balkanskog domaćinskog ponašanja. Iskusan tim kordinatora I menadžera zadovoljava se samo najboljim te je na gostima da na miru uživaju u komforu, toploj atmosferi i opuštajućim nijansama boja.
Adresa: Svetog Save 20, Paraćin
Telefon:+381 35571580
Info i rezervacije: 062/249-495, 069/571-5801
Web: www.apis.rs
E-mail: [email protected]
Instagram: apis_paracin
Facebook: Апис – кафе ресторан
Tip vašeg restorana određuje se na osnovu usluge, lokacije, kuhinje, ali on zavisi i od cenovnika, enterijera i atmosfere. Kroz serijal postova koj...
pročitaj jošPlanetarno popularan chef odavno prepoznat kao britanski kulinarski brend, Jamie Oliver proširio je svoje međunarodno prisustvo otvaranjem Jamie’s ...
pročitaj jošChef Nemanja Janković je napustio gradsku vrevu i vratio se na Taru gde sada vodi Kremna koncept, projekat u kojm centralno mesto zauzima restoran ...
pročitaj još