Beogradski restoran Cvetić, fuzija ukusa tradicije i moderne kuhinje
U moru novih restorana nije čudo da nam se desi da nam neko od otvaranja promakne. A vredno je da se zabeleži. Restoran Cvetić je baš takav slučaj.
Restoran Cvetić je fuzija domaće i moderne kuhinje
Vrlo prijatan ambijent u kom su iskombinovane crvena, crna i bela boja sa prirodnom bojom drveta i trske. Prostrana bašta je oivičena šimširom, prepuna je zelenila i naravno cveća. Jer, kako drugačije ako se nalazi na Cvetnom trgu.
Kuhinjom komanduje chef Miloš Jovičić, a meni je kombinacija domaće i moderne kuhinje. Doručak se služi do 13 časova, za brunch vas čekaju bogate obrok salate u vidu piletine sa pomorandžom, losos terijaki, ramstek kao i nezaobilazna cezar salata.
Dve vrste burgera dolaze u dva formata, mesna sekcija je kombinacija tradicije, Italije i pikantnih kobasica. Italija, očekivano, dominira kad su paste i rižota u pitanju, a pizze pripremaju na četiri načina.
Foto Instagram/@restoran Cvetić
Restoran Cvetić ima ponudu i za najmlađe tj. dečji meni, sa bogatim izborom poslastica, a tu je i vše nego pristojna vinska i koktel karta.
Cafe Bar & Restoran preporuka: Full vrućih ćevapa, ramstek taljata, brownie sa sladoledom.