
Novi restoran Dragoljub, mesto koje slavi kafanu kao instituciju
Kafana je kroz istoriju bila više od prostora za obedovanje; bila je mesto susreta pesnika i trgovaca, mesto gde su se donosile važne odluke i gde ...
pročitaj jošRestoran Potez 25 je idealan za sve ljubitelje mesnih specijaliteta. Razlika je u tome što meso vrhunskog kvaliteta stiže direktno sa Pešterske visoravni što garantuje slasne zalogaje.
Jelovnik je podeljen na odležale komade i na probrana jela nacionalne kuhinje. Jedan od tradicionalnih specijaliteta je teletina pod sačem koju toplo preporučuje šef kuhinje. Takođe u ponudi je fantastičan T-bone, konjski Tatar biftek, svinjski vrat, ćevapi, kobasice…
Šef kuhinje takođe preporučuje biftek koji se služi u zvonu, u dimu od začinskog bilja, čiji su dodaci i sosovi drugačiji svaki put. Mesa odležavaju 45 dana, osim specijalnog, rib rye stejka, koji odležava šezdeset. Svaki dan u kuhinji se priprema nekoliko vrsta hleba koji se vrući donose ispred gosta i na licu mesta seku. Od zanatskih poslastica u ponudi su kotorska krempita, reforma torta i baklava.
Poželjno je rezervisati sto na vreme premda je kapacitet ograničen a potražnja od početka velika.
Potez 25
Adresa: Omladinskih brigada 86E, WEST 65
Telefon: 060/282-101
Instagram: potez25
Kafana je kroz istoriju bila više od prostora za obedovanje; bila je mesto susreta pesnika i trgovaca, mesto gde su se donosile važne odluke i gde ...
pročitaj jošU novu sezonu Cafe Bar magazina valja ući sa pričom o vojvođanskoj kuhinji, koja je oduvek perjanica i simbol dobre hrane, pića i štimunga kafansko...
pročitaj jošU moru novih restorana nije čudo da nam se desi da nam neko od otvaranja promakne. A vredno je da se zabeleži. Restoran Cvetić je baš takav slučaj....
pročitaj još