Kafica i klopica: K2 u Vrbasu od sendviča pravi mala remek-dela
Kada uđete u ovaj lokal, otvoren ovog proleća, vidi se da su ženske ruke zaslužne za ovaj projekat. K2 kafica i klopica - počevši od naziva, preko ...
pročitaj jošRestoran Potez 25 je idealan za sve ljubitelje mesnih specijaliteta. Razlika je u tome što meso vrhunskog kvaliteta stiže direktno sa Pešterske visoravni što garantuje slasne zalogaje.
Jelovnik je podeljen na odležale komade i na probrana jela nacionalne kuhinje. Jedan od tradicionalnih specijaliteta je teletina pod sačem koju toplo preporučuje šef kuhinje. Takođe u ponudi je fantastičan T-bone, konjski Tatar biftek, svinjski vrat, ćevapi, kobasice…
Šef kuhinje takođe preporučuje biftek koji se služi u zvonu, u dimu od začinskog bilja, čiji su dodaci i sosovi drugačiji svaki put. Mesa odležavaju 45 dana, osim specijalnog, rib rye stejka, koji odležava šezdeset. Svaki dan u kuhinji se priprema nekoliko vrsta hleba koji se vrući donose ispred gosta i na licu mesta seku. Od zanatskih poslastica u ponudi su kotorska krempita, reforma torta i baklava.
Poželjno je rezervisati sto na vreme premda je kapacitet ograničen a potražnja od početka velika.
Potez 25
Adresa: Omladinskih brigada 86E, WEST 65
Telefon: 060/282-101
Instagram: potez25
Bodega Beograd predstavlja nov, individualni koncept restorana. Bodega redefiniše klasičnu “prodavnicu u kraju” sa uglova ulica Njujorka i ostalih ...
pročitaj jošDa li je angažovnje radne snage iz inostranstva vaša sadašnjost ili budućnost – pitanje je sa kojim se sve češće susrećemo, posebno u ugostiteljsko...
pročitaj jošPistaći su danas planetarno popularni, što zbog svog ukusa, a još više zbog svestranosti. Ovo je bilo dovoljno da Mattia Michelangeli, mladi chef s...
pročitaj još