Ovog leta 10.000 sezonaca iz Srbije radilo je u Hrvatskoj
U Srbiji postoje dve privredne oblasti koje svrstavamo u sezonske. Na prvom mestu je ugostiteljstvo, na drugom građevina. Ugostitelji su u potrazi ...
pročitaj jošZa razliku od testa koje se koristi za pripremu pizza u restoranima brze hrane, čija je odlika nizak procenat hidratacije, Soprano’s testo odlikuje visoka hidratacija i priprema bez korišnjenja formatizera, što za rezultat ima vazdušasto testo, lako za varenje.
Bez obzira da li se odlučite za klasičnu pizzu ili Pala alla Romana nećete se razočarati, jer je za kvalitet odgovoran vrhunski picajolo Danijel Zlatković.
Specijalitet kuće je pica sa duvan čvarcima i ljutom paprikom, koja je za kratko vreme pobrala simpatije gostiju. U stopu je prate Pala alla Carbonara, Pala alla Romana Vesuvio i Pizza Fiorentina sa pestom, slaninicom i baby spanaćem. Ukratko rečeno – vrhunska pizza je stigla u Pančevo.
SOPRANO’S PICERIJA
ADRESA: MAKSIMA GORKOG 116, PANČEVO
IG @SOPRANOS.PICERIJA
TEL. +381 69 727 717
RADNO VREME: 14.00-22.00, PETAK – SUBOTA 14.00-23.00, PONEDELJKOM NE RADI
U Srbiji postoje dve privredne oblasti koje svrstavamo u sezonske. Na prvom mestu je ugostiteljstvo, na drugom građevina. Ugostitelji su u potrazi ...
pročitaj jošDa li je angažovnje radne snage iz inostranstva vaša sadašnjost ili budućnost – pitanje je sa kojim se sve češće susrećemo, posebno u ugostiteljsko...
pročitaj jošNe smemo dozvoliti da u zaborav padnu tradicionalna jela u kojima su uživali naši stari, mnogo pre otvaranja prve kafane u Srbiji. Da bi potpomogli...
pročitaj još