
Anamaria Babičković: Sa ili bez MasterChefa bih otvorila restoran
Da li sam verovao da će MasterChef Srbija iznedriti profesionalnog kuvara? Priznajem da nisam. Ipak, drago mi je što sam pogrešio. Anamaria Babičko...
pročitaj jošOdnedavno i sa druge strane mosta! Novi Voulez-vous smestio se u najboljem delu Novog Beograda.
Godine iskustva i znanja stečenog kroz rad lokala na Vračaru prenete su i preko reke. Od 8 do 13 časova, svakog dana možete uživati u hotelskom doručku – osećaju od pet zvezdica raspoređenom na tri sprata gurmanskog užitka, koncipiranom za dve osobe.
Nedeljni set meni je odlično rešenje za poslovni ručak ili pauzu. Po ceni od 1.490 dinara možete uživati u npr. potažu od pundeve, testenini sa piletinom i popularnom desertu, tri leće.
Miljenik na meniju je Voulez-vous burger, a kraljica menija je Emily – lagani mus od najfinije belgijske čokolade i krema od badema.
Novitet koji ćete apsolutno obožavati je stigao na meni naših specijaliteta! Vrhunski pripremljen, 𝐏𝐨𝐫𝐭𝐨 𝐂𝐞𝐫𝐯𝐨 𝐛𝐢𝐟𝐭𝐞𝐤, u kori od pistaća i parmezana i Mcdonald’s sosu, sa pohovanim krompirom i karamelizovanim lukom! Svaki zalogaj je posebno gastronomsko iskustvo koje se pamti.
View this post on Instagram
Iz porodice najlepših francuskih poslastica, kolač 𝐁𝐞𝐥 𝐀𝐦𝐢 neretko šarmira goste na našoj adresi! Pravo slatko zadovoljstvo, neodoljivog izgleda i omamljujućeg ukusa, vrlo brzo postaje miljenik sa našeg menija.
View this post on Instagram
Imamo odličan predlog sa našeg menija vrhunskih specijaliteta: 𝐁𝐨𝐨𝐦 𝐁𝐨𝐨𝐦 𝐩𝐢𝐥𝐞𝐭𝐢𝐧𝐚. Pileći file zapečen sa hrskavom pančetom, zatim neizostavna mocarela, pistaći, brazilski mafini sa parmezanom, mladi krompir, i naravno, poseban sastojak ovog jela – 𝐛𝐨𝐨𝐦 𝐛𝐨𝐨𝐦 𝐬𝐨𝐬!
View this post on Instagram
Fini mus od najkvalitetnije bele belgijske čokolade je tajna jednog od naših najpopularnijih slatkiša! 𝐗𝐗𝐗𝐋 𝐤𝐨𝐥𝐚č garantovano ulepšava svaki dan. Svako ko ga jednom proba, uvek mu se rado vraća dok razgleda naš meni. Ukoliko ga ipak još uvek niste probali – šta čekate?
View this post on Instagram
ADRESA: BUL. ZORANA ĐINĐIĆA 125V, N. BEOGRAD
TEL. + 381 64 084 9849
RADNO VREME: PON – NEDELJA 08.00-00.00
Odgovore na pitanja koliko je skok cena u restoranima uticao na pad posete istih, i kako se ugostitelji bore sa gostima koji neblagovremeno otkazuj...
pročitaj jošU novu sezonu Cafe Bar magazina valja ući sa pričom o vojvođanskoj kuhinji, koja je oduvek perjanica i simbol dobre hrane, pića i štimunga kafansko...
pročitaj jošZa magazin Cafe Bar & Restoran Ratko Iveković je još jednom dao svoj doprinos. Ovog puta na temu - kako raspored stolova utiče na profit restor...
pročitaj još