
Kremna Koncept: Projekat na kom chef Nemanja Janković sarađuje s prirodom
Chef Nemanja Janković je napustio gradsku vrevu i vratio se na Taru gde sada vodi Kremna koncept, projekat u kojm centralno mesto zauzima restoran ...
pročitaj jošNovi objekat u okviru Zapata lanca okupio je ljubitelje meksičke kuhinje na Tošinom bunaru.
Zapata restorani nude prevashodno autentična meksička jela, čija raznolikost ukusa privlači goste. Zapata Pozo je savršen izbor za egzotičan ručak i uživanje u nesvakidašnjim ukusima.
Poznato je da je meksička kuhinja pikantna i sa dosta začina, te su se u Pozu potrudili da gostima obezbede vina sa što manjim procentom tanina, voćnim i aromatičnim notama belog cveta kako bi užitak u ukusima bio potpun.
Gastronomsko i hedonističko mesto poput ovog je prava oaza u koju možete svratiti i okrepiti se na najbolji način. Odličan servis podiže utisak na viši nivo. Pet friendly. Zapata Pozo gostima poručuje “Bienvenidos amigos”!
View this post on Instagram
View this post on Instagram
ADRESA: TOŠIN BUNAR 181B, BEOGRAD
IG @ZAPATABEOGRAD
TEL. 0381 63 327 770
RADNO VREME: 09.00-23.00
Chef Nemanja Janković je napustio gradsku vrevu i vratio se na Taru gde sada vodi Kremna koncept, projekat u kojm centralno mesto zauzima restoran ...
pročitaj jošSamo dva meseca od otvaranja, restoran Lilo u San Dijegu, u kojem je jedan od ključnih članova tima naš chef Dušan Todić, dobio je izuzetno priznan...
pročitaj jošRestoran Maido u Limi proglašen najboljim na svetu, prema prestižnoj listi World’s 50 Best Restaurants za 2025. godinu. Dve nedelje nakon objave p...
pročitaj još
Konobar Boško u Zapati Pozo na Tošinom bunaru je car,primer kako se na pravi način radi posao, pun pozitivne energije i znanja, pored izvrsne hrane Boško je razlog zašto ćemo često posećivati ovaj restoran.