Pretraga
Street Food 10.09.2022

Burrito Madre restorani podstiču karijerni razvoj zaposlenih

Svetislav Stojanović

Burrito Madre restorani imaju jedinstven koncept kad je u pitanju napredak i razvoj karijere zaposlenih. Konstanta u kvalitetu jeste prioritet, ali poseban akcenat stavlja se na brigu o zaposlenima. Svakom pojedincu pruži se prilika da proširi i usavrši svoje znanje.

FRONT BURITO MADRE Lazar Nešić kuvar
FRONT BURITO MADRE Lazar Nešić kuvar

Burrito Madre je prepoznao kvalitet Lazara Nešića

Squadra Group doo, bazična firma, organizuje treninge, obuke, aktivno motiviše i edukuje sve u grupaciji. Edukacija se ne svodi samo na što bolju pripremu i plasiranje proizvoda već i na komunikaciju sa klijentima.
Sjajan primer je mladi menadžer proizvodnje i vešt kuvar grupacije, Lazar Nešić koji je od starta pokazivao interesovanje, a naravno, firma je to prepoznala i širom otvorila vrata. Lazar je uz podršku brzo napredovao i usavršio poprilično zahtevne i napredne tehnike kuvanja.
Ekskluzivno za naše čitaoce Lazar Nešić prezentuje 2 specijaliteta Burrito Madre restorana: Burrito barbacoa i kesadilju sa glaziranim pečurkama.

Burrito barbacoa

Meso juneće plećke zatvara se prženjem sa svih strana na zagrejanoj tavi. Potom se kuva 12 sati u sopstvenom soku i moči od prženja. Prilikom kuvanja dodaju se standardni začini kao što su so, biber i dodaci koji ovom jelu daju sav šarm (hoisin sos, crni i beli luk, ačiote pasta, guajillo paprika). Kako je ovo meso samo po sebi ukusno, za najbolji burrito predlažemo da je u kombinaciji sa podlogom od pirinča kuvanog na pari i crnog pasulja. Zatim dodati kukuruz, miks zelenih salata, kačkavalj, piko de galjo, mokahete salsu i čipotle ajoli.

Kesadilja sa glaziranim pečurkama

Glazura za pečurke pripremljena je od soja sosa, balzamiko sirćeta, čipotle paprike, kao i začina, soli i bibera. Nakon glaziranja, pečurke se kratko griluju. Za osnovu svake naše kesadilje (queso = španski, značenje sir), koristi se gauda sir. Ostali sastojci su crni pasulj i bebi spanać.

Podsećanja radi, sva jela se pripremaju po tradicionalnim meksičkim recepturama. Izbalansirana su na moderan način i telo snabdevaju svim potrebnim hranljivim sastojcima. Kompletna ideja je da se u moderan život vrati prava hrana, koja se kuva, secka, sprema i živi u svojim sopstvenim sokovima.

Burrito Madre zanimljivosti

* barbacoa se svaki dan priprema za 15 burrito madre objekata (oko 4.000 gostiju dnevno)
* burrito madre mesečno obradi 13 tona junećeg mesa

Burrito Madre familija nastavlja da raste…

www.burritomadre.com
fb/ig @burritomadre [email protected]

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre nego što objavite komentare, posetite i upoznajte se sa uslovima korišćenja usluge.