
Brunch Shelter: Ozbiljna kulinarska referenca
U Beogradu, brunch više nije samo društveni ritual – on je ozbiljan segment restoranske i hotelske gastronomije, a hotel Mama Shelter se istakao ka...
pročitaj jošBrend Ferdinand knedle nedavno je proslavio svoj peti rođendan, a najbolji način za proslavu je kada se vidi potencijal za dalji rast i razvoj.
Ferdinand knedle su otvorile svoj prvi objekat u Zagrebu, što predstavlja početak druge faze razvoja brenda koji je svoje poslovanje započeo u novembru 2016. godine. Knedle sa šljivama ili kajsijama predstavljaju tradiciju brojnih zemalja Centralne i Istočne Evrope. U njima smo uživali kao deca, radovali se vikendima i porodičnim ručkovima kada su bile na stolu. Ipak, usled tempa i načina života, ovo tradicionalno jelo se zbog svoje duge procedure pripreme sve ređe i ređe pripremalo u domaćinstvima što je dovelo do ideje o pokretanju prve specijalizovane prodavnice za pripremu i proizvodnju knedli na tradicionalan način pod imenom Ferdinand knedle.
Sa partnerskom kompanijom, potpisan je prvi franšizni ugovor o otvaranju 1+1 prodavnice u Zagrebu tokom 2022. godine, a ljubitelji knedli su u mogućnosti da uživaju u Ferdinand knedlama u centru grada. Pored prvog franšiznog ugovora, Ferdinand knedle otvaraju svoj proizvodni pogon u Samoboru u Hrvatskoj, čime se proširuju kapaciteti koji bi dugoročno mogli da zadovolje dalje planove brenda po pitanju otvaranja novih prodavnica, ali i širenja na nove zemlje članice EU.
U Beogradu, brunch više nije samo društveni ritual – on je ozbiljan segment restoranske i hotelske gastronomije, a hotel Mama Shelter se istakao ka...
pročitaj jošPo uzoru na svetske prestonice, Beograd dobija svoj veliki Food Market - Hangar. Poslednji preostali objekat Starog aerodroma polako se transformi...
pročitaj još