Srbi vole bistro: Moderni bistroi su osvežena interpretacija klasika starog 2 veka
Bistro - ugostiteljski objekat koji krasi intimna i opuštena atmosfera, jednostavna i ukusna hrana, pristupačne cene, lokalni sastojci i tradiciona...
pročitaj jošAko ste o Balkanu slušali kao o raskrsnici puteva, znamo jedno mesto koje vam nudi jedinstveni etno-bistro-gastro koncept, uz slasne varijante balkanskog specijaliteta – ćevapa.
U Ćevapliji se susreću tradicionalno i moderno, dok se duh starih vremena oživljava u svakom zalogaju. Ćevaplija svojim gostima nudi ukusan i sočan balkanski comfort food.
Ćevapi traže dobro društvo, tako da su se za stolom našli i urnebesni umaci, topli somuni, raznovrsne salate i kolači koji prošetaju posetioce slatkim stazama Balkana, od tulumbi do Vasine torte.
U restoranu se duh starih vremena kroji po modernom načinu života. Radno vreme odgovara svakome ko brzo živi, a ukusi svakome ko voli gurmansku hranu. Ambijent Ćevaplije predstavlja neodoljivu kombinaciju urbanih rešenja i tradicionalnog dizajna, dok iza jelovnika stoje vrhunski majstori balkanske kuhinje koji za pripremu koriste najkvalitetnije namirnice. Pored evergrin ćevapa kao što su valjkani, banjalučki ili gurmanski, u ponudi je „slonovo uvo“ (punjena pljeskavica u lavaš hlebu), Ćevaplija špagete (grilovane trakice mariniranog ramsteka) ili nanino čedo (domaći čips sa feta sirom). Pored hrane standardnu ponudu pića prati i kvalitetna kafa koju pripremaju profesionalni baristi.
Adresa: Ilije Garašanina 7, Beograd
Radno vreme: 07.30h – 00.00h
Telefon: 011/77-07-698
ima izdvojen deo za nepušače
Bistro - ugostiteljski objekat koji krasi intimna i opuštena atmosfera, jednostavna i ukusna hrana, pristupačne cene, lokalni sastojci i tradiciona...
pročitaj jošTradicionala 2025 je izbor za najbolje restorane u Srbiji koji služe autentična i tradicionalna jela. Svako ko je bar jednom imao prilike da pročit...
pročitaj jošStevan Pejdanovski, Head Chef restorana La Pista na Kopaoniku, odrastao je u porodici u kojoj je baka radila kao kuvarica u školskom restoranu, maj...
pročitaj još