Predstavljamo Vam: Novi broj magazina Cafe Bar & Restoran
Pred vama je novembarski broj magazina Cafe Bar & Restoran, a u njemu vam donosi najsvežije vesti, intervjue i ostale teme iz HoReCa sektora, g...
pročitaj jošAko neko zna šta se prodaje, onda to zna Gordon Remzi, selebriti šef svih selebriti šefova. Njegova nova poslovna odluka je da u luksuznoj londonskoj robnoj kući Herods otvori burger bar.
Reč je o prvom Remzijevom burger baru u Velikoj Britaniji, nakon što je već jedan otvorio u Las Vegasu. U planu je čitav lanac od pedesetak lokala samo u Velikoj Britaniji i par stotina u svetu. Za ovu investiciju mu je potrebno oko milijardu dolara.
Službenog datuma otvaranja još nema, a neslužbeno se najavljuje za kraj ove godine. Da spomenemo da Gordon Remzi trenutno ima 15 restorana u Londonu i 17 u svetu.
Stevan Pejdanovski, Head Chef restorana La Pista na Kopaoniku, odrastao je u porodici u kojoj je baka radila kao kuvarica u školskom restoranu, maj...
pročitaj jošU autorskom tekstu chef Nenad Živković upoznaje čitaoce magazina CafeBar & Restoran sa terminom reduktarijanstvo, novim pravcem u kulinarstvu, ...
pročitaj još