
Predstavljamo Vam: Novi broj magazina Cafe Bar & Restoran
Pred vama je novembarski broj magazina Cafe Bar & Restoran, a u njemu vam donosi najsvežije vesti, intervjue i ostale teme iz HoReCa sektora, g...
pročitaj jošAko neko zna šta se prodaje, onda to zna Gordon Remzi, selebriti šef svih selebriti šefova. Njegova nova poslovna odluka je da u luksuznoj londonskoj robnoj kući Herods otvori burger bar.
Reč je o prvom Remzijevom burger baru u Velikoj Britaniji, nakon što je već jedan otvorio u Las Vegasu. U planu je čitav lanac od pedesetak lokala samo u Velikoj Britaniji i par stotina u svetu. Za ovu investiciju mu je potrebno oko milijardu dolara.
Službenog datuma otvaranja još nema, a neslužbeno se najavljuje za kraj ove godine. Da spomenemo da Gordon Remzi trenutno ima 15 restorana u Londonu i 17 u svetu.
Nikola Vučković je zavoleo gastronomiju uz svog oca koji je bio ozbiljan gurman i odrastao je uz njegovo kuvanje, a za to što je on izrastao u ozbi...
pročitaj jošSofija Vujasinović, pastry sous chef njujorškog restorana Per Se, otkriva kako se oseća kao prva Srpkinja koja ima važnu ulogu u jednom restoranu s...
pročitaj jošKristijan Marenić, Chef De Cuisine hotela Garden Hill u Zagrebu, nas upoznaje sa kulinarskom tehnikom pravljenja emulzije putera i vode, koja će sv...
pročitaj još