Restoran Potez 25 je idealan za sve ljubitelje mesnih specijaliteta. Razlika je u tome što meso vrhunskog kvaliteta stiže direktno sa Pešterske visoravni što garantuje slasne zalogaje.
Carstvo odležalog mesa
Jelovnik je podeljen na odležale komade i na probrana jela nacionalne kuhinje. Jedan od tradicionalnih specijaliteta je teletina pod sačem koju toplo preporučuje šef kuhinje. Takođe u ponudi je fantastičan T-bone, konjski Tatar biftek, svinjski vrat, ćevapi, kobasice…
Šef kuhinje takođe preporučuje biftek koji se služi u zvonu, u dimu od začinskog bilja, čiji su dodaci i sosovi drugačiji svaki put. Mesa odležavaju 45 dana, osim specijalnog, rib rye stejka, koji odležava šezdeset. Svaki dan u kuhinji se priprema nekoliko vrsta hleba koji se vrući donose ispred gosta i na licu mesta seku. Od zanatskih poslastica u ponudi su kotorska krempita, reforma torta i baklava.
Poželjno je rezervisati sto na vreme premda je kapacitet ograničen a potražnja od početka velika.
Potez 25
Adresa: Omladinskih brigada 86E, WEST 65 Telefon: 060/282-101 Instagram: potez25