Chef Iskandar na čelu kuhinje restorana Mudra Art Cuisine
Priznati francuski chef Guillaum Iskandar je donedavno vodio kuhinju restorana Langouste, koji je pod njegovim vođstvom uvršten u Michelinov vodič,...
pročitaj jošJedna od najboljih svetskih chefica, ponos slovenačke gastronomije Ana Roš je na Instagramu Hiše Franko službeno najavila svoj najambiciozniji projekat.
Radi se o otvaranju novog restorana u istarskom rizortu Petram u Savudriji. Vlasnik rizorta je MK Grupa, koja ujedno poseduje i hotel Kempiski u istom mestu. Petram neće biti klasičan hotel, već naselje sa privatnim vilama i apartmanima, a u sklopu rizorta je predviđeno pet restorana visoke klase. Od sadržaja je planiran i bazen-laguna od 900 kvadrata i krovni bazen dug čak 105 metara, koji investitor ističe kao najveći krovni bazen u Evropi.
View this post on Instagram
Restoran će po Aninim rečima biti casual&young dining i radiće u samom srcu istarskog rizorta.
“Tražimo talentovane pojedince za naš rim na ovoj romantičnoj lokaciji. Tražimo strastvene individualce koji teže izuzetnom servisu i stvaranju iskustava koje će naši gosti dugo pamtiti“, kaže Ana Roš koja je i objavila spisak pozicija koje su potrebne restoranu.
* head chef
* sous chef
* chef de partie
* commis chef
* sommelier
* barmen
* miksolog
* chef de rang
* food runner
* back bar tim
„Kao član našeg tima bićete odgovorni za vrhunski nivo servisa i iskustva za naše goste. Blisko ćete sarađivati sa timom kako bismo svi zajedno osigurali da svako jelo, piće i interakcija s gostima bude na najvišem nivou“, piše Ana.
Uslovi:
* iskustvo rada u fine dining i luksuznim restoranima
* izvrsne komunikacione i interpersonalne veštine
* pažnja prema detaljima i posvećenost kvalitetu
* sposobnost rada u brzom tempu, pod visokim pritiskom
* fleiksibilnost prema varirajućem radnom vremenu, uključujući vikende i praznike
Kompanije SpaceVIP i Space Perspective udružile su sredstva i resurse kako bi "otvorili" restoran na visini od 30 kilometara od zemlje. Večeru na k...
pročitaj jošMichelinove zvezdice: Nagrada ili kazna? Radost ili noćna mora? Da li je srećniji onaj ko je dobio, ili onaj kome izmakne? U proteklih deset godina...
pročitaj jošPriznati francuski chef Guillaum Iskandar je donedavno vodio kuhinju restorana Langouste, koji je pod njegovim vođstvom uvršten u Michelinov vodič,...
pročitaj još