
Filter VS espreso, ili kako voda rastvara materije iz kafe by Luka Jakšić
Barista Luka Jakšić u autorskom tekstu za Cafe Bar & Restoran objašnjava razliku između filter metoda i espresa. Da bismo ušli u srž detaljnije...
pročitaj jošSavremena gastronomska postignuća obezbedila su visok kvalitet, kakav danas gosti i očekuju, a to je nemoguće bez kvalitetne ugostiteljske opreme. Vrhunski šefovi mogu ostvariti dobre poslovne rezultate samo pomoću savremene tehnologije. Vakuum mašina im pomaže da štede i pripremaju najkvalitetnija jela, i to pomoću dodatnih funkcija koje ova vakuumirka nudi, poput brzog omekšavanja i mariniranja. Uz Henkelman mašinu može se produžiti rok trajanja namirnica do nekoliko puta, a ujedno očuvati se njihova svežina i kvalitet. Samo Henkelman vakuumirka uspeva da sačuva sokove mesa i ribe u namirnici i time spreči njihovo kvarenje.
Henkelman se na tržištu izdvojio kao lider sa vakuumirkom koja je jedini izbor onih koji znaju da je zarada u uštedi, a kvalitet beskompromisan.
Fine & Deli je postao sinonim za pažljivo odabrane sastojke, vrhunski kvalitet i istinsko uživanje u hrani, predstavlja radost za čula, a uz ra...
pročitaj jošZadovoljstvo nam je što smo i ove godine bili deo 20. HoReCa sajma, jednog od najznačajnijih događaja za ugostiteljsku industriju u regionu. Kao li...
pročitaj jošMeggle Barista mleko garantuje bogatu, kremastu penu i idealnu teksturu za latte art, zahvaljujući svojoj specijalnoj formuli. Meggle Barista mlek...
pročitaj još