
Filter VS espreso, ili kako voda rastvara materije iz kafe by Luka Jakšić
Barista Luka Jakšić u autorskom tekstu za Cafe Bar & Restoran objašnjava razliku između filter metoda i espresa. Da bismo ušli u srž detaljnije...
pročitaj jošSavremena gastronomska postignuća obezbedila su visok kvalitet, kakav danas gosti i očekuju, a to je nemoguće bez kvalitetne ugostiteljske opreme. Vrhunski šefovi mogu ostvariti dobre poslovne rezultate samo pomoću savremene tehnologije. Vakuum mašina im pomaže da štede i pripremaju najkvalitetnija jela, i to pomoću dodatnih funkcija koje ova vakuumirka nudi, poput brzog omekšavanja i mariniranja. Uz Henkelman mašinu može se produžiti rok trajanja namirnica do nekoliko puta, a ujedno očuvati se njihova svežina i kvalitet. Samo Henkelman vakuumirka uspeva da sačuva sokove mesa i ribe u namirnici i time spreči njihovo kvarenje.
Henkelman se na tržištu izdvojio kao lider sa vakuumirkom koja je jedini izbor onih koji znaju da je zarada u uštedi, a kvalitet beskompromisan.
Kako se fokus sve više usmerava na optimizaciju troškova i unapređenje korisničkog iskustva, pitanje kvaliteta vode sve više ulazi u agendu hotelij...
pročitaj jošStassen čaj je 100% čist cejlonski čaj jedinstvenog porekla, a njegove plantaže se ubrajaju u najbolje plantaže na svetu gde Stassen proizvodi čaj ...
pročitaj jošU trenutku kada letnje temperature pređu granicu prijatnog, ugostiteljski objekti suočavaju se sa dvostrukim izazovom: održati prostor osveženim i ...
pročitaj još