
Filter VS espreso, ili kako voda rastvara materije iz kafe by Luka Jakšić
Barista Luka Jakšić u autorskom tekstu za Cafe Bar & Restoran objašnjava razliku između filter metoda i espresa. Da bismo ušli u srž detaljnije...
pročitaj jošSavremena gastronomska postignuća obezbedila su visok kvalitet, kakav danas gosti i očekuju, a to je nemoguće bez kvalitetne ugostiteljske opreme. Vrhunski šefovi mogu ostvariti dobre poslovne rezultate samo pomoću savremene tehnologije. Vakuum mašina im pomaže da štede i pripremaju najkvalitetnija jela, i to pomoću dodatnih funkcija koje ova vakuumirka nudi, poput brzog omekšavanja i mariniranja. Uz Henkelman mašinu može se produžiti rok trajanja namirnica do nekoliko puta, a ujedno očuvati se njihova svežina i kvalitet. Samo Henkelman vakuumirka uspeva da sačuva sokove mesa i ribe u namirnici i time spreči njihovo kvarenje.
Henkelman se na tržištu izdvojio kao lider sa vakuumirkom koja je jedini izbor onih koji znaju da je zarada u uštedi, a kvalitet beskompromisan.
Premium brend pića Finlandia vodka lansirao je novu globalnu kampanju, osmišljenu da uspostavi vezu sa punoletnom publikom u Srbiji, oslanjajući se...
pročitaj jošPriprema sladoleda zahteva veštinu, preciznost i vrhunske sastojke – spoj koji pravi razliku između prosečnog i nezaboravnog. Iz tog razloga profes...
pročitaj jošU svetu kafe, gde se kvalitet meri svakim gutljajem, mleko koje barista koristi može biti presudni faktor. Zato ne čudi što je Cremoso Latte tokom ...
pročitaj još