Boss
17.03.2021 Restoran

Boss uspešno gospodari subotičkom gastro scenom

Sada već davne 1986. godine, u Subotici je otvorena tada veoma moderna i daleko ispred svog vremena – picerija „Boss”. Upečatljivo ime i potpuno novi, moderan koncept brzo su postali prepoznatljivi, a stalna težnja ka kvalitetu rezultirala je uspehom, što je dovelo do širenja ponude i kapaciteta.

Boss 3

Zaokret od koncepta picerije ka modernom restoranu

Deset godina kasnije, bio je pravi trenutak za zaokret od koncepta picerije ka modernom i prepoznatljivom restoranu. Jedan od velikih izazova tog vremena bilo je uvođenje nesvakidašnjih jela i namirnica, kako bi kuhinja restorana „Boss” dobila značajnije mesto u postavljanju nove kulture i standarda ishrane.

Boss 1

Interesovanje Subotičana, a sve više i turista i svih posetilaca Subotice i Palića, ubrzo je premašilo kapacitete restorana i terase, te se „Boss” početkom 2000. godine proširuje na prostor koji je i danas poznat kao „Atrium”, zatim i na suprotnu stranu Ulice Matije Korvina, u prostor gostima poznat kao „Fashion”. Ukupni kapaciteti zatvorenog i otvorenog prostora tada dostižu 600 sedećih mesta, što iziskuje beprekoran sistem i organizaciju rada i kuhinje i restorana.

Boss 4

Era šefa Miroslava Mikija Poljakovića

Dolaskom Miroslava Poljaković Mikija na mesto šefa kuhinje, koji je nekoliko godina radio pod jurisdikcijom Iasonasa Giasoumija, jednog od najpoznatijih kiparskih kuvara, unapređen je postojeći koncept kafe-restorana mnogim, sad već našim prepoznatljivim, jelima, te brzim i standardnim servisom.

Boss 5

Mnogi gosti restorana „Boss” poželeli su prepoznatljive ukuse i na kućnoj adresi i na svojim proslavama, te dostava i ketering ovog restorana uspešno posluju već 15 godina i naširoko su prepoznatljivi po svom kvalitetu.

Boss 6

Danas s pravom i ponosom možemo reći da je moderno zdanje caffe restorana „Boss” prepoznatljivo po svom jelovniku, sa kog se izdvajaju specijaliteti poput Ramsteka sa kozijim sirom i džemom od ljubičastog luka, Losos salatom, Pastom a la chef, Pilećeg filea sa gorgonzola sosom itd., zatim po vinskoj karti, ali pre svega po posvećenosti svih zaposlenih koji imaju isti cilj – beskompromisno zadovoljstvo gostiju.

Boss 7

„Boss” je jedan od zaštitnih znakova Subotice, mesto gde rado svraćaju gosti svih generacija iz celog regiona, a koje se ističe pažnjom posvećenom svakom gostu i kvalitetnom uslugom kakva se očekuje od imena „Boss”.

Boss 8

Caffe-pizzeria Boss

Adresa: Matije Korvina 7, 24 000 Subotica
Instagram: boss.caffe
Vrsta lokala: caffe picerija restoran
Facebook: BossCaffe
Mail: [email protected]
Web: www.bosscaffe.com
Cena pića: Vino (na čašu): 300 do 600 din. Viski: 250 do 950 din. Pivo: 195 do 550 din.
Cena hrane: Doručak: 225 do 600 din. Salate: 370 do 1.300 din. Pizza: 450 do 890 din. Junetina: 1.290 do 1.950 din.
Radno vreme: ponedeljak–subota 7.00 do ponoći, nedelja 9.00 do ponoći
Telefon: 065/655-1111

AUTOR: MIODRAG ALEKSIĆ

FOTO: BOSS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije