![Tradicionala 2025 izbor za najbolje restorane tradicionalne kuhinje](https://cafebarrestoran.rs/wp-content/uploads/2024/06/Tradicionala-2025-izbor-za-najbolje-restorane-tradicionalne-kuhinje-370x280.jpg)
Tradicionala 2025: Restoran Stari Žabar, Dva jelena i Vinska kuća Erdevik
Ne smemo dozvoliti da u zaborav padnu tradicionalna jela u kojima su uživali naši stari, mnogo pre otvaranja prve kafane u Srbiji. Da bi potpomogli...
pročitaj jošČuveni subotički restoran Boss planira gradnju restorana sa prenoćištem na zapadnoj obali jezera Palić.
Projekat je predat na javni uvid, a gradnja se planira na parceli površine 12.960 m². Spratnost objekta je Po+P+1+T. Ispod cele površine prizemlja je formirana podrumska etaže. U okviru podrumske etaže planirana su pomoćne prostorije (ostave, tehničke prostorije i magacin). U prizemlju su predviđeni restoran sa natkrivenom terasom i kuhinja restorana. Na prvom spratu su predviđene sobe za smeštaj posetilaca. Glavni ulaz u objekat je sa severne strane. Na ulazu je predviđena natkrivena ulazna platforma. Sporedni ulaz se nalazi sa suprotne, južne strane.
Bruto površina prizemlja objekta je 1600,17 m2. Ukupna bruto razvijena površina objekta je 3158,36 m2, a ukupna bruto površina nadzemnih i podzemnih etaža objekta je 4823,59 m2. Neto površina nadzemnih etaža je 2796,82 m2, a ukupna neto površina nadzemnih i podzemnih etaža je 4350,27 m2.
PROČITAJTE JOŠ! Evo kako izgleda renovirani hotel Tamiš u Pančevu
View this post on Instagram
Planirana su dva pristupa parceli, jedan kolski sa severne strane i jedan pešački sa istočne strane iz pravca jezera odnosno šetališta uz obalu Palićkog jezera. U okviru parcele sa severne i zapadne strane planirano je formiranje parking prostora i izgradnja 65 PM, od kojih je šest predviđeno za osobe sa invaliditetom. Sa parkinga se preko pešačkih staza pristupa objektu.
Sve slobodne površine koje nisu zauzete objektom, saobraćajnicama i parkinzima, planirane su kao zelene površine. Obrađivač je Kubarch doo iz Subotice.
Svako ko je bar jednom imao prilike da pročita magazin Cafe Bar & Restoran, zna da pratimo sve što se dešava u svetskoj i domaćoj gastronomiji....
pročitaj jošNe smemo dozvoliti da u zaborav padnu tradicionalna jela u kojima su uživali naši stari, mnogo pre otvaranja prve kafane u Srbiji. Da bi potpomogli...
pročitaj jošSve učestalije najave da bi i u Srbiji moglo doći do zabrane pušenja u zatvorenom je nešto što inicijativa Ima bez dima sa posebnom pažnjom prati. ...
pročitaj još