Evo kako izgleda renovirani hotel Tamiš u Pančevu
01.07.2023 Hoteli

Evo kako izgleda renovirani hotel Tamiš u Pančevu

Budućim gostima hotela Tamiš je dostupno 80 soba, tri sale za proslave u kojima ima mesta za 1.000 ljudi, restoran, kafe bar, konferencijske sale, kao i spa-centar.

Renovirani hotel Tamiš

Početkom aprila svečano je otvoren renovirani hotel Tamiš u centru Pančeva. Crvenu traku su zajedno presekli gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović i Miroslav Aleksa, vlasnik Almeks kompanije iz Pančeva u čijem sastavu posluje i hotel Tamiš.

Evo kako izgleda renovirani hotel Tamiš u Pančevu

Budućim gostima su dostupne tri sale za proslave u kojima ima mesta za 1.000 ljudi, restoran, kafe bar, konferencijske sale, usluge noćenja s doručkom u 80 soba, kao i spa-centar.

Gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović je tom prilikom izjavio da je srećan što je nakon 16 godina ponovo otvoren hotel Tamiš, koji je jedan od prepoznatljivih simbola grada.

Evo kako izgleda renovirani hotel Tamiš u Pančevu

“Ovo je mesto gde su mnoge generacije doživele prelepe trenutke u svom životu i bila je velika šteta što toliko dugo hotel nije radio. Veoma mi je drago što je lokalnom privatnom inicijativom i velikom investicijom hotel ponovo oživeo“, izjavio je Aleksandar Stevanović.

Direktor hotela Tamiš, Nenad Tomić, je pozvao sve Pančevce i sve građane Srbije da posete hotel i uživaju u sadržajima koje nudi.

“Glavna usluga nam je noćenje sa doručkom, pri čemu je u cenu uključen i velnes centar kao jedan od glavnih sadržaja hotela. Ono što će najviše krasiti hotel su svi oni sadržaji koje su i nekada Pančevci imali na raspolaganju, a to je prilika da ovde organizuju svoje proslave, bilo da je reč o svadbama, krštenjima, rođendanima, maturama ili nekoj drugoj drugoj njima važnoj prilici. Imamo veliki kapacitet koji konkuriše čak i beogradskim hotelima s obzirom da raspolažemo sa hiljadu mesta, raspoređenih u tri sale“, rekao je Tomić.

Evo kako izgleda renovirani hotel Tamiš u Pančevu

Evo kako izgleda renovirani hotel Tamiš u Pančevu

Hotel Tamiš: Sale za proslave

Sale za proslave nose nazive „Pupin”, „Kolarac” i „Vajfert”. Najveća ima 500 mesta, ona srednje veličine može da primi 300 osoba, dok najmanja raspolaže sa 200 mesta. Direktor dodaje da u hotelu imaju i konferencijske sale za seminare i razne druge događaje, kao i „à la carte” restoran, aperitiv bar i kafe poslastičarnica sa igraonicom.

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: INSTAGRAM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije