Najbolji restoran tradicionalne kuhinje Srbije
07.03.2024 Restoran

Cafe Bar & Restoran bira najbolje restorane tradicionalne kuhinje u Srbiji

Magazin Cafe Bar & Restoran tokom 2024. godine organizuje izbor za najbolje restorane srpske tradicionalne kuhinje, gde će najbolji dobiti posebno priznanje od naše redakcije – garanciju kvaliteta za 2025. godinu

Garancija kvaliteta za najbolje restorane sa tradicionalnim jelima Srbije

Svako ko je bar jednom imao prilike da pročita naš magazin, zna da pratimo sve što se dešava u svetskoj i domaćoj gastronomiji. Da predstavljamo inostrane restorane, zatim domaće restorane sa internacionalnim jelovnicima drugih zemalja, ne zapostavljajući restorane i chefove koji neguju domaću kuhinju.
Ta simbioza ukusa i različitosti uvek iznedri novi kvalitet i to je dobro, no, nikako ne smemo zaboraviti ko smo i odakle smo. Ne smemo dozvoliti da u zaborav padnu tradicionalna jela u kojima su uživali naši stari, mnogo pre otvaranja prve kafane u Srbiji. Da bi potpomogli očuvanje srpske kuhinje Cafe Bar & Restoran organizuje izbor za najbolje restorane koji služe tradicionalna i autentična jela Srbije.

Najbolji restoran srpska jela

Pravila za učestvovanje u ovom izboru su jednostavna i jedini uslov je da 80% ponude vašeg restorana čine tradicionalna jela. Na e-mail adresu [email protected] uz naznaku “Za Tradicionalu”, pošaljite prijavu za izbor uz propratni materijal u vidu logotipa restorana, vaš izbor jela iz jelovnika po kojima vas gosti prepoznaju, kao i prateće fotografije.
Da bi vam bilo što jasnije, u ovom broju počinjemo sa izborom i upoznajemo vas sa 24 restorana koji po mišljenju naše redakcije zaslužuju da se nađu u konkurenciji.

Prijave za izbor možete slati do novembra meseca 2024, a zatim ćete vi, čitaoci našeg magazina, svi vaši gosti, kao i svi posetioci naše internet stranice www.cafebarrestoran.rs odrediti koji to restorani zaslužuju da ponesu titulu RESTORAN SRPSKE TRADICIONALNE KUHINJE uz GARANCIJU KVALITETA našeg magazina.

Glasanje će se odvijati u periodu od decembra do februara, a rezultate glasanja ćemo objaviti u magazinu u martu 2025. godine.

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: SHUTTERSTOCK / INSTAGRAM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije