Restoran Le Chef pred vas donosi priču o bogatstvu tradicije i ljubavi prema hrani
Odavno dokazan kao odličan chef, Raša Vlačić se početkom decembra beogradskoj publici predstavio otvaranjem svog restorana Le Chef u kom priprema a...
pročitaj jošMagazin Cafe Bar & Restoran tokom 2024. godine organizuje izbor za najbolje restorane srpske tradicionalne kuhinje, gde će najbolji dobiti posebno priznanje od naše redakcije – garanciju kvaliteta za 2025. godinu
Svako ko je bar jednom imao prilike da pročita naš magazin, zna da pratimo sve što se dešava u svetskoj i domaćoj gastronomiji. Da predstavljamo inostrane restorane, zatim domaće restorane sa internacionalnim jelovnicima drugih zemalja, ne zapostavljajući restorane i chefove koji neguju domaću kuhinju.
Ta simbioza ukusa i različitosti uvek iznedri novi kvalitet i to je dobro, no, nikako ne smemo zaboraviti ko smo i odakle smo. Ne smemo dozvoliti da u zaborav padnu tradicionalna jela u kojima su uživali naši stari, mnogo pre otvaranja prve kafane u Srbiji. Da bi potpomogli očuvanje srpske kuhinje Cafe Bar & Restoran organizuje izbor za najbolje restorane koji služe tradicionalna i autentična jela Srbije.
Pravila za učestvovanje u ovom izboru su jednostavna i jedini uslov je da 80% ponude vašeg restorana čine tradicionalna jela. Na e-mail adresu [email protected] uz naznaku “Za Tradicionalu”, pošaljite prijavu za izbor uz propratni materijal u vidu logotipa restorana, vaš izbor jela iz jelovnika po kojima vas gosti prepoznaju, kao i prateće fotografije.
Da bi vam bilo što jasnije, u ovom broju počinjemo sa izborom i upoznajemo vas sa 24 restorana koji po mišljenju naše redakcije zaslužuju da se nađu u konkurenciji.
Prijave za izbor možete slati do novembra meseca 2024, a zatim ćete vi, čitaoci našeg magazina, svi vaši gosti, kao i svi posetioci naše internet stranice www.cafebarrestoran.rs odrediti koji to restorani zaslužuju da ponesu titulu RESTORAN SRPSKE TRADICIONALNE KUHINJE uz GARANCIJU KVALITETA našeg magazina.
Glasanje će se odvijati u periodu od decembra do februara, a rezultate glasanja ćemo objaviti u magazinu u martu 2025. godine.
Još jedan od novoobeogradskih mladih restorana, The Petica poziva goste da se uvere u kvalitet usluge i ukusnu hranu. ...
pročitaj jošRestoran sa ukusima ruske domaće kuhinje pod imenom Kod Magdalene već neko vreme uspešno radi na Zemunskom keju. Tradicionalni ruski specijaliteti...
pročitaj jošDanijela Tešić je 2022. godine dotakla zvezdano nebo kada je dobila prvu Michelinovu zvezdicu za sommeliera u istoriji Dubaija. Ova talentovana mla...
pročitaj još